miercuri, 8 august 2012

Incursiune in viitor

Nu stiu daca ati stat vreodata sa va ganditi la viitor, la cum ar trebui el sa fie. Dar cum gandurile noastre construiesc viitorul ar fi bine totusi sa ne imaginam propriul nostru destin. Stiti cum e vorba... aveti grija la ceea ce va doriti, ca s-ar putea sa se intample.
Suntem in anul 2050, traim in Romania, care este parte a unui stat planetar unit. Pentru a putea calatori dintr-o parte in alta a globului nu avem nevoie decat de cartea noastra de identitate si asta doar in cazuri speciale cum ar fi un accident (pentru a putea a fi identificat).
Pamantul se reface usor usor, dupa distrugerile pe care le-am facut in decursul erei industriale. Energia totala este gratuita. Nu mai platim curentul, gazul sau benzina pentru masini, asta deoarece cei de la putere au redat oamenilor independenta energetica odata cu punerea in practica a sistemului de captare a energiei libere (inventat de Nikola Tesla acum 100 de ani in urma).
Gasim orice la magazine, la preturi derizorii, asta deoarece puterea de cumparare a crescut extraordinar de mult. Bancile nu prea mai au forta asupra economiei, deoarece sistemul economic s-a modificat. Acum nu mai suntem in economia de piata, suntem intr-un sistem economic bazat pe echilibru si pe nevoie stricta. Nu se mai produce mult si prost, se produce putin cam cat sa ne ajunga la toti si la o calitate ridicata. Nu mai exista foamete, tarile africane cat si cele din Asia acum sunt foarte dezvoltate.
In schimb nevoile economice sunt indeplinite pe masura. Oamenii au cam tot ce le trebuie.
In lume nu mai exista razboaie. Asta deoarece exista abundenta in energie si avand abundenta in energie, avem abundenta in tot, asa ca nu mai exista motive de razboi.
Oamenii au devenit constienti de faptul ca toti reprezentam o singura Constiinta Universala. Inca de mici, copiii invata cum sa isi dezvolte autosugestia si cum sa isi exteriorizeze fortele latente pe care le detin.... de fapt asta reprezinta scoala acum. Copiii nu mai sunt nevoiti sa asimileze o gramada de informatii pe care sa le uite un an mai tarziu. Acum in scoli se pune accentul pe inventivitate, dezvoltare personala si spirituala, nu mai exista concurenta.
In ceea ce priveste viata din spatiu, acum incepem sa avem contacte oficiale cu entitati din alte universuri. Guvernele in schimb au rolul de a pregati cat mai bine un contact masiv cu aceste entitati. Oameni multi sunt educati in spiritul colaborarii transpatiale pentru a putea fi trimisi pe alte planete sau dimensiuni.
Fizica, biologia, matematica, chimia au fost revolutionate. Acum oamenii privesc universul prin prisma invataturilor vechi, transmise de catre fostele civilizatii infloritoare de pe acest Pamant.
In sfarsit oamenii isi cunosc adevarata istorie si isi cunosc adevaratii frati. Existenta lui Dumnezeu nu mai poate fi pusa la indoiala, asta deoarece societatea a ajuns la un nivel de dezvoltare superior, incat putem lua contact direct cu Sinele nostru si putem accesa orice informatii dorim.
Religiile vor fi demistificate si vor fi unite, reformate si regandite. De acum nu vom mai crede in mituri, asta deoarece cunoastem adevarul.
Civilizatia a ajuns la un grad de dezvoltare extraordinar, care poate fi cu greu descris. Masinile ne pot duce atat pe pamant cat si in spatiu. Putem sa ne teleportam oriunde. Totul este wirelles, nu mai exista cabluri pe nicaieri. Tehnologia este acum foarte dezvoltata dar suntem cu mult mai putin dependenti de ea, asta deoarece tehnologia a devenit un fel de prelungire a Constiintei noastre.
Suntem capabili sa interconectam cu materia, reusind sa construim aparate vii. Incepem sa comunicam cu animalele. Animalele nu mai sunt folosite pentru hrana si nici in muncile noastre. Circul cu animale, coridele sau vanatul sunt acum amintiri. Acum oamenii si-au dat seama ca trebuie sa respectam orice fiinta, pentru a putea fi respectati la fel.
Legea Atractiei predomina pe o planeta in care armonia a inceput sa existe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu