marți, 7 august 2012

La Roswell s-au prabusit doua OZN-uri

 Richard French fost locotenent in cadrul fortelor aeriene ale SUA a declarat ca la Roswell in anul 1947 nu s-a prabusit doar un OZN ci s-au prabusit de fapt doua OZN-uri. Acesta a declarat:  "Multa lume nu stie ca de fapt la Roswell s-au prabusit doua OZN-uri. Primul a fost doborat de un avion al SUA cu ajutorul unei arme cu puls electromagnetic. Dupa ce farfuria zburatoare a fost lovit cu aceasta arma experimentala, nava nu a mai putut fi controlata si s-a prabusit", spune French.
Aceasta declaratie da peste cap toate teoriile care s-au facut despre acest cunoscut accident. Ce e ciudat in aceste declaratie este ca SUA detine capacitatea de a dobora OZN-uri si chiar a facut-o. Scopul acestui atac fiind necunoscut.
Adevarat e ca multi oameni din armata afirma ca SUA detine capacitati militare mult mai performante decat ni se arata. Iar aceste arme sunt folosite impotriva vizitatorilor din alte lumi. O alta afirmatie ne arata ca de fapt la Roswell a mai aparut un OZN care de fapt a venit dupa primul aparat cazut.
"Acest lucru s-a intamplat la cativa kilometri distanta de primul incident. Eu cred ca al doilea OZN venise acolo sa recupereze prima nava care se prabusise si ii salveze pe cei raniti. Aici ma refer la extraterestrii care pilotau nava", mai marturiseste French.
Tot acesta a mai afirmat ca musmalizarea cazurilor OZN continua si in zilele noastre. Iar daca s-ar recunoaste existenta acestora, multe religii ar disparea si reputatia armatei ar fi distrusa deoarece oamenii ar sti ca armata nu ar putea sa faca fata in cazul unui atac venit din spatiu.
Aceste declaratii bomba continua. Si continua intr-un ritm alert. Nu se stie cat de adevarate sunt, in schimb sunt facute de catre oameni cheie ai sistemului ceea ce confera greutate tuturor declaratiilor.
Asa cum am mai spus.... se urmareste ceva prin aceste declaratii. Sa vedem ce.

sursa.. huffingtonpost.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu