vineri, 3 august 2012

Noi cercuri in lanurile de grau

Asa cum ne-am invatat, in fiecare an zeci de cercuri apar in fiecare zi de vara in lanurile de grau de la noi din Europa. In general aceste cercuri par a fi mai multe in Marea Britanie, dar ele apar in toata lumea. Problema e ca nu sunt mediatizate in celelalte tari asa cum sunt mediatizate in Marea Britanie. Unul dintre cercurile cele mai importante il reprezinta o forma facuta in lanul de grau din  Manton Drove,Wiltshire, Anglia.
Fenomenul SF, apărut în lanurile de grâu din Lehliu. "Cercuri concentrice se întind pe o suprafaţă de 5000 mp"Acest cerc este mai aparte deoarece seamana extraordinar de mult cu un ceas polar. Ceea ce pare si mai ciudat e ca acest ceas polar facut in grane ne arata si o data precisa si anume 4 august, ora 19:45:53. Anul nu se stie exact dar se banuieste a fi 2012, asta deoarece este facuta in acest an si faptul ca ceasul plaseaza aceasta data intr-o sambata face ca aceasta data sa se suprapuna perfect peste ziua de 4 august 2012. Ce se va intampla in acea zi nu se stie.
Un alt cerc in lanurile de grau a aparut la noi in tara la Lehliu. Bineinteles ca mass media nu si-a batut capul cu acest cerc, la fel cum se intampla in mai toate tarile in care apar asemenea fenomene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu