joi, 2 august 2012

Ricky Welling... culturistul orb - Video

Pentru a avea un corp de invidiat iti trebuie "ochi buni" ca sa vezi detaliile care te pot duce printre cei mai buni. Dar atunci cand ochii nu te ajuta atunci cum poti sa evoluezi? Unul dintre culturistii profesionisti din ziua de azi este orb. Il cheama Ricky Welling si este originar din Marea Britanie.
Probabil ca multi dintre dumneavoastra o sa spuneti ca a reusit sa isi construiasca corpul avand pe cineva care sa il ghideze. E adevarat, asa e. Dar pentru a reusi sa iti construiesti un corp precum al lui nu e necesar doar de un partener de antrenament care sa te ghideze. E vorba de credinta, autocunoastere si de intuitie.
 Credinta sa a facut ca acest om sa aleaga unul dintre cele mai grele sporturi si in care estetica este principiul de baza si sa exceleze in el.
Acest culturist a ajuns sa isi cunoasca corpul atat de bine incat stie cum sa isi dozeze antrenamentul asa incat sa isi repare zonele deficitare sau sa isi "sculpteze" corpul in asa fel incat sa poata fi in top. Pe langa autocunoastere, acest culturist apeleaza mult la intuitie pentru a sti ce volum de antrenament sa imprime corpului sau si cum sa "loveasca" muschii din unghiuri diferite. Asta deoarece acest culturist nu a vazut nici-un culturist in actiune pentru a-si da seama de modalitatea de antrenament si de cum ar trebui sa arate corpul sau.
Traieste in intuneric, dar un intuneric productiv care l-a facut sa devina un maestru al sportului pe care il practica, de aceea avem tot respectul pentru el ca om si ca sportiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu