luni, 24 septembrie 2012

5 piramide subterane descoperite in Italia

piramida subterana, Italia Observand niste trepte, dintr-o crama, care duceau inspre pamant, arheologii au sapat si au facut o descoperire senzationala. Au gasit 5 piramide subterane pe care le atribuie etruscilor. Piramidele au fost gasite in localitatea Orvieto si sunt niste structuri unice care pot furniza multe informatii despre misterioasa civilizatiei a etruscilor.
Etruscii sunt considerati a fi un popor vechi ce a locuit in peninsula Italica, acum 900 de ani i.Hr, fiind cei care i-au invatat pe romani scrisul, sa faca vinul si sa construiasca drumuri. Aceste piramide se considera a fi niste morminte sau niste temple religioase.
De fapt toate piramidele sunt considerate a fi morminte sau temple chiar daca inauntrul lor nu s-a gasit nici-un mort sau nici-un simbol care sa specifice asta. Nici-un arheolog nu isi permite sa treaca peste aceste etichetari ieftine si fara de folos pentru omenire.
Toate etichetele astea puse aiurea de catre niste arheologi sau cercetatori au rolul de ne ascunde adevaratele meniri a acestor constructii mistice si pentru a ne tine in intuneric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu