marți, 18 septembrie 2012

Alex Malarkey - baiatul care s-a intors din Rai, unde a vorbit cu Iisus

Un accident stupid aproape ca i-a curmat viata acestui baietel. Baietelul a suferit o decapitare interna, craniul fiind desprins de sira spinarii, toti medicii ramanand surprinsi de faptul ca a supravietuit.  A stat doua saptamani in coma timp in care a vizitat Raiul. A stat de vorba cu Iisus si a privit cum ingerii il scoteau tatal din masina distrusa. In Rai acesta a vazut doua porti foarte inalte si stralucitoare, a ascultat o muzica incredibila si a stat alalturi de Iisus, cu care a si vorbit. Urmarea acestei intamplari este o carte care se numeste "Baiatul care s-a intors din Rai".
Tatal sau nu l-a crezut la inceput dar declaratiile baiatului ulterioare care povesteau in amanunte ceea ce s-a intamplat cu el si cu tatal sau imediat dupa accident, timp in care se presupunea a fi inconstient, a schimbat parerea acestuia.
Intre timp baiatul pare sa isi revina destul de repede facand importante progrese in ceea ce priveste recuperarea sa. Baiatul a declarat ca nu ar schimba nimic din ceea ce i s-a intamplat si a mai afirmat ca Dumnezeu este extraordinar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu