luni, 3 septembrie 2012

Aliniere magica


 Secretul Piramidelor din Giza va fi deslusit dupa 2737 de ani: Ce au programat FARAONII sa se intample pe 3 decembrie 2012! FOTO INCREDIBIL
Anul 2012 este anul alinierelor astrale. Dar una dintre alinieri este chiar extraordinara. Aceasta aliniere are in centrul atentiei cele trei mari piramide egiptene si trei planete din sistemul nostru solar si anume Mercur, Venus si Saturn. Curios este faptul ca cei care le-au construit au calculat miscarea astrelor si a planetelor atat de precis incat au reusit performanta de a putea alinia perfect piramidele cu aceste trei planete la data de 3 decembrie 2012.
Acest fenomen se intampla odata la 2737 de ani si este ceva nemaintalnit printre constructiile facute pe Pamant. Se stie totusi ca piramidele egiptene sunt aliniate perfect (la o scara de masura diferita) cu grupul de stele Orion (intreg grupul de piramide din Egipt reprezinta de fapt o harta stelara).
Cum au fost construite aceste piramide ramane o enigma. Herodot a afirmat ca marea piramida din Gizeh a fost construita in 20 de ani de catre 100.000 de oameni. Au fost folosite 2.521.000 de blocuri de piatra, fiecare piatra cantarind peste 2 tone. Bizar este ca daca am calcula ritmul de constructie al piramidei ar reiesi ca blocurile de piatra au fost fixate fiecare odata la 2 minute si jumatate.
Un amanunt extraordinar este ca, filmata de deasupra, marea piramida de la Gizeh pare sa aiba 8 laturi. Aceasta descoperire a fost facuta de catre un general pe nume Groves, in anul 1929. Pozele facute din satelit , in prezent, au certificat acest lucru.

sursa... http://www.sport.ro


2 comentarii:

  1. ....este surprinzator ca prin satelit observi informatii suplimentare , dar vorbiti de 8 laturi si ca ati inteles acest ,lucru , eu cu scuzele de rigoare dar nu inteleg cum poate arata mai ales ca personal am vazutr-o la fata locului , inclusiv din elicopter. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. daca te uiti mai atent, o sa observi ca fiecare triunghi este impartit in doua

    RăspundețiȘtergere