miercuri, 26 septembrie 2012

Descoperire imensa - Atlantida chiar exista!!!!

Foto: utatot.comIn apele teritoriale ale Cubei a fost facuta poate cea mai mare descoperire a omenirii. La 1600 de metri in adancime oamenii de stiinta Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki au descoperit un imens complex de piramide similare ca forma si marime celor de la Gizeh (Egipt). Oamenii de stiinta cred ca ar putea fi vorba despre celebrul continent disparut Atlantida.
Pentru a se face aceasta descoperire s-au folosit de niste submarine capabile sa ajunga la adancimi mari. Pe langa aceste piramide s-au descoperit si un sfinx si un grup monolit din piatra similar cu cel de la Stonehenge dar si gravuri realizate intr-o limba necunoscuta.
Aceasta ne arata ca acum 15.000 de ani in urma pe Pamant a existat o mare civilizatie foarte avansata tehnologic, capabila sa circule pe toata suprafata Globului. Astfel au reusit sa construiasca edificii asemanatoare in toate colturile lumii.
SUA au descoperit aceste ruine in timpul crizei nucleare din Cuba dar au tinut totul secret. Cu siguranta vor urma alte descoperiri socante, asa ca ar trebui sa fim pregatiti pentru asta.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu