vineri, 28 septembrie 2012

Dovada ca reincarnarea exista!!!

James LinegarCand a implinit 2 ani un baietel din Lousiana, SUA, pe nume James Linager, a inceput sa aiba cosmaruri in fiecare noapte: visa ca pilota un avion si ca se prabusea in oceanul Pacific. Aceste cosmaruri pe langa pasiunea sa pentru avioane le-a dat de gandit parintilor, care au inceput sa investigheze problema copilului lor.
Copilul avea o pasiune neobisnuita pentru avioane. Reusea sa construiasca avioane din piese fara sa fi fost invatat de nimeni si dadea dovada de cunostinte vaste in domeniul aeronauticii, ceea ce pentru un copil de 2 ani era ceva cu totul neobisnuit. Pe langa aceasta copilul le spunea tot timpul parintilor ca el de fapt a murit intr-un accident aeronautic fiind atacat de catre japonezi.
Parintii au apelat atunci la un medium pe nume Carol Bowman care l-a supus pe copil la o serie de regresii hipnotice pentru a afla mai multe despre aceste cosmaruri. S-a aflat astfel ca acest copil cunostea absolut totul despre un anume soldat, pilot de avioane, care murise in al doilea razboi mondial, dupa ce a fost atacat de catre japonezi. Printr-o stranie coincidenta pe acel pilot il chema tot James, si anume James Huston Junior.
Datorita acestui dar deosebit familia a si scris o carte si a facut un film documentar pe baza acesti povesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu