duminică, 16 septembrie 2012

Eduard - copilul magnet din Bacau

copil-energie-magnetica-bacauEduard este un copil normal ce traieste in  localitatea Letea Veche, judetul Bacau impreuna cu familia sa. Intr-o zi imitand un magician de la tv ce isi lipea lingurile pe piept a incercat sa isi prinda si el o lingura de nas si surpriza... a reusit. Si-a chemat bunica si i-a aratat. De atunci copilul a devenit vedeta familiei si a satului Letea Veche.
In timp Eduard si-a imbunatatit capacitatile energetice fiind in stare sa ii vindece instant durerea de cap bunicului si durerile de spate si de la un picior ale tatalui sau. Parintii il inteleg si doresc sa il duca pe copil la medic ca sa ii verifice sanatatea si mai apoi sa contacteze alte persoane cu capacitati energetice in speranta ca baietelul isi va dezvolta puterile.
Eduard este un elev silitor, dovada sta faptul ca a luat premiul I la scoala. Desi are numai 7 ani in vacanta a reusit sa invete limba italiana studiind o carte groasa despre zodii. Acum abia asteapta sa ajunga la scoala pentru a povesti copiilor despre puterile sale.
In ultima vreme au inceput sa apara si sa fie cunoscuti publicului din ce in ce mai multi copii cu asemenea capacitati. Acest lucru ne dovedeste ca lumea se schimba, iar copiii precum Eduard sunt mesagerii lumii noi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu