marți, 4 septembrie 2012

Enigma celor doua OZN-uri de pe fundul Marii Baltice

S-a descoperit ce este "OZN-ul" din Marea Baltică. Este cea mai mare descoperire istorică din ultimii aniZeci de articole au aparut pe seama acestor doua obiecte gasite in Marea Baltica. Chiar a devenit un fenomen, mai ales pentru tarile din acea zona.
Oare ce sunt acele doua forme? Cei care le-au studiat au declarat ca e posibil sa fi aparut in urma ultimiii glaciatiuni. Adica acum 20.000 de ani in urma, exact atunci cand se presupune ca s-ar fi scufundat celebrul continent Atlantida.
Curios e ca si sfinxul pare sa dateze si el de acum 20.000 de ani. Sunt sigur ca si piramidele au o varsta mult mai inaintata decat cea la care au ajuns sa creada arheologii. Piatra nu se poate data cu carbon pentru a afla vechimea ei, asa ca piramidele inca sunt enigmatice in ceea ce priveste varsta lor. Apa la moara da si faptul ca vechii egipteni nu au sustinut niciodata ca au construit acele constructii imense (s-a dovedit faptul ca piramidele din Egipt reprezinta o harta cereasca care include si sfinxul, deci impartasesc cam aceeasi perioada de constructie).
Revenind la aceste doua obiecte vedem ca ele au fost contemporane cu o civilizatie care s-a pierdut acum multi ani in urma, de fapt acum 20.000 de ani in urma.
Conducatorul expeditiei subacvatice afirma: "Prezinta niste formatiuni foarte ciudate in forma de scara, iar daca este un obiect construit, atunci a fost construit cu mii de ani inainte de ultima glaciatiune". Oare pe viitor ce se va mai descoperi?.... asta este doar inceputul!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu