duminică, 9 septembrie 2012

Ho'oponopono - tehnica purificarii

Pentru a avea succes in viata sau pentru a fi bogat, pentru a fi fericit sau pentru a fi iubit trebuie sa gandesti la un nivel de frecventa mare. Dar gandurile negre din subconstientul tau blocheaza accesul catre reusita. Aceste ganduri persista in subconstient si sunt rodul educatiei primite in aceasta societate.
Nu e de ajuns sa gandesti pozitiv sau sa ai credinta, trebuie de fapt sa iti purifici gandurile dar si realitatea din jurul tau. Cel mai usor mod de a purifica ceva este sa ii spui ca il iubesti. Poate parea prostesc asa ceva dar iubirea este vibratia cea mai inalta pe care tu ca entitate o poti emite.
Tehnica ho'oponopono este o tehnica veche havaiana potrivit careia greselile sunt cauzate de ganduri care sunt declansate de amintirile dureroase din trecut. Ho'oponopono dezvaluie o cale de a va elibera de energia acestor ganduri sau greseli dureroase care cauzeaza boli sau dezechilibre.
Aceasta tehnica a fost facuta cunoscuta lumii de catre doctorul Ihaleakala Hew Len prin intermediul cartii "Zero Limite" scrisa de catre celebrul maestru Joe Vitale.
Bazandu-se pe un simplu cuvant... TE IUBESC poti deschide cutia cu minuni a lumii. Asta deoarece TOTUL ESTE UNITATE SI IUBIRE in jurul tau, asa ca pentru a avea acces la tot ceea ce iti doresti trebuie pur si simplu sa fii in aceeasi vibratie cu UNITATEA SI IUBIREA care mentine armonia in Univers.
Daca job-ul tau te streseaza spune-i ca il iubesti in fiecare zi, daca mariajul nu mai functioneaza spune iar te iubesc. Daca ti se intampla un lucru rau... cere-ti iertare de la Univers (asta deoarece orice lucru rau care ti se intampla este cauzat de tine, direct sau indirect).
Cere-ti iertare si iubeste tot ceea ce vrei sa se schimbe in viata ta. Iubeste-ti dusmanii, iubeste banii (pentru ca daca nu o sa ii iubesti nu o sa ii ai), cere-ti iertare Universului pentru problemele pe care le-ai avut in trecut si viata o sa ti se schimbe.
Afirmati-va iubirea permanent si ganditi pe frecventa iubirii pentu ca mai apoi sa va vizualizati succesul. Nimic nu o sa va mai stea in cale mai apoi.

"Tehnica actualizata Ho'oponopono, un proces de cainta, iertare si transformare, este o cerere adresata Dragostei de a goli fiinta de energiile toxice si de a o umple cu sine. Dragostea reuseste sa faca asta plutind prin minte, incepand cu mintea spirituala, supraconstienta. Continua apoi sa curga prin mintea intelectuala, constienta, eliberand-o de energiile gandului. In cele din urma, se indreapta spre mintea emotionala, subconstienta, eliberand gandurile de emotiile toxice si umplandu-le cu iubire".
                                                                                   Dr. Ihaleakala Hew Len

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu