sâmbătă, 15 septembrie 2012

Misterul extraterestru al insulei Oak Island

Aflata in interiorul statului Canada aceasta insula este cunoscuta pentru unul dintre marile mistere ale lumii din perioada moderna. In anul 1975, trei barbati au coborat pe Oak Island si au observat o lumina verde ce venea dintr-un loc misterios al insulei. Au explorat zona si au gasit niste platforme din fibra de cocos si niste tablete cu un scris foarte ciudat (cocos in Canada???). Excavand zona au observat ca aceste platforme se gasesc din 3 in 3 metri in interior.
In timp insula a devenit foarte cunoscuta atragand atentia SUA si a unor mari actori ai vremii precum John Wayne si Errol Flynn care au finantat foarte multe excavari in zona. Insa nici-o excavare nu a avut succesul scontat.
Expertii care au cercetat aceasta insula spun ca aceste platforme se gasesc din 3 in 3 metri in adancime ajungand pana la 60 de metri sub pamant. Dedesubt se presupune ca ar exista un mecanism de origine extraterestra. Bineinteles ca presupunerile sunt multe: de la o arma extreterestra mentionata in Biblie pana la o mare comoara sau placutele celor 10 porunci ale lui Moise.
Franklin D. Roosevelt a venit in persoana pentru a verifica excavarile de pe aceasta insula. Nici acum nu a fost dezlegat acest mister sau pur si simplu totul este ultra secret acum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu