vineri, 14 septembrie 2012

Robotul Opportunity a pozat o statuie pe Marte?


 Imagine IN-CRE-DI-BI-LA! Robotul Opportunity a pozat o statuie egipteana pe Marte: "Aici au fost oceane uriase" VIDEO
O noua poza de pe Marte se dovedeste a fi foarte curioasa si daca se va adeveri ca e adevarata, chiar foarte socanta. In 2008 robotul Opportunity, trimis de americani pe planeta Marte sa cerceteze imprejurimile, a fotografiat ceva ce ar putea fi o mare mare descoperire.
In domeniul stiintific deja se vehiculeaza ideea ca planeta rosie (asa cum i se mai spune planetei Marte) a avut candva oceane imense la nivelul scoartei terestre si ca ar fi fost plina de viata. Dintr-un motiv inca neelucidat viata de pe Marte a disparut. Dar inca nu se stie la ce nivel de evolutie a ajuns viata de pe aceasta planeta.
O ultima poza ajunsa in presa este pe cale sa arunce in aer toate teoriile. Aceasta poza prezinta o statuie egipteana postata in interiorul unui munte urias din stanca. Unii oameni de stiinta spun ca de fapt este o iluzie, dar peretii de langa statuie sunt drepti si par sculptati iar obiectul din interior seamana izbitor cu o statuie egipteana. Robotul a preluat mostre de sol care vor fi cercetate pentru a se confirma veridicitatea teoriei.Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu