luni, 8 octombrie 2012

Americanii au construit un OZN supersonic

Detailed diagrammes lay out the design for the flying saucerPoate pentru multi pare socanta aceasta dezvaluire dar de fapt americanii au reusit dupa al doilea razboi mondial sa puna mana pe toate tehnologiile secrete nemtesti. Stim ca nemtii au construit cateva OZN-uri, in schimb nu stim cat de avansate erau acele aparate. Cert este ca americanii au continuat proiectele si mai mult ca sigur acele OZN-uri au fost perfectionate.
Intr-un document scos la iveala luna trecuta de catre Arhivele Nationale ale SUA se specifica faptul ca SUA a dezvoltat un proiect (Proiectul 1794) pentru a construi o farfurie zburatoare supersonica capabila de misiuni de patrulare. Proiectul a inceput in 1956 si se mai specifica ca aparatul "va atinge viteza maxima intre 3 si 4 martie." Se pare ca proiectul evolua mai bine decat se anticipase.
Jurnalistii britanici afirma ca proiectul a fost inchis prin anii 60 asa ca pana in prezent armata americana inca nu detine asemenea aparate de zbor.
Nu pot sa ma abtin sa nu zic ca de fapt acest proiect a continuat la sigur, iar proiectul a fost dezvoltat asa incat nici prin cap nu ne imaginam la ce nivel de tehnologizare s-a ajuns. Priviti doar relatarile celor care vaneaza OZN-uri in binecunoscuta Arie 51.

sursa... http://www.dailymail.co.uk

Un comentariu:

  1. toate statele au aeronave neconventionale , mai nou cu sisteme de propulsie cuantica , mai greu este cu extrarestrii crescuti in laboratoare care ne vor fi prezentati in curand.

    RăspundețiȘtergere