joi, 18 octombrie 2012

Atacurile psihotronice

De o bucata de timp devenim din ce in ce mai familiarizati cu ideea de atacuri psihotronice. La TV se vorbeste din ce in ce mai mult despre asa ceva. Apar filme in care eroii isi descopera fortele si devin niste adevarati maestri in controlul realitatii si a fortelor psi. Ni se spune ca suntem bombardati psihotronic permanent si ca suntem in pericol.
Problema cea mai mare este ca nu stim exact ce inseamna forta psihotronica. Asta deoarece marea majoritate a articolelor si a emisiunilor abordeaza un limbaj foarte complicat si foarte greu de digerat de catre noi masele. Este greu sa pricepi ceva cand ni se vorbeste in termeni tehnici.
Cat despre fenomenul psihotronic, acesta depinde 100% de Legea Atractiei cea des mentionata in articolele mele. Desi probabil este greu de crezut dar Legea Atractiei este principala cauza in rezolvarea problemelor dar si in provocarea unui razboi sau chiar a unor atacuri directe.
Gandul creeaza realitatea. Dar gandurile care au un scop precis vor birui in fata gandurilor haotice. Marea majoritate a oamenilor gandesc haotic si ca urmare, au o viata haotica in care binele si raul se amesteca direct proportional cu gandurile pe care le emitem si pe care le primim de la cei din jur. Ce nu stim e ca de multe ori  gandul vecinului ne poate afecta. Asta deoarece acel gand poate avea un scop fix si poate fi mai puternic decat gandurile noastre care sunt haotice. Aceasta face ca anumiti indivizi rau voitori sa poata sa ne imprime ganduri (poate parea curios dar noi oamenii suntem interconectati si este destul de usor de a prelua un gand forma de la altcineva de aceeasi fiinta cu noi).
Aceste ganduri pe care ni le pot imprima anumiti indivizi ne pot afecta viata atunci cand noi nu suntem in stare sa ne controlam cursul vietii prin intermediul gandurilor noastre. Intr-un cuvant... daca noi nu suntem stapani pe gandurile noastre, devin altii stapani.
Societatea in care traim mimeaza libertatea. Ne da iluzia libertatii dar in acelasi timp ne face prizonieri. Prizonieri ai unei societati controlate prin intermediul mass mediei. Televiziunea, radioul chiar internetul au rolul de ne imprima idei care mai incolo se vor transforma in ganduri si care mai apoi se vor materializa.
Uitati-va numai cum se pregateste un mare razboi.. razboiul cu Iranul. Ni se imprima usor usor ideea ca Iranul va fi atacat in cele din urma. Iar stirile care implica acest subiect sunt construite in asa fel incat sa fie socante si sa atraga atentia. Cei care conduc aceasta societate stiu sigur ca un razboi trebuie mai intai dus la nivelul psi si apoi in plan fizic. Cu cat omul de rand e mai pregatit mental de un mare razboi cu atat mai mare si mai devastator razboiul va fi.
Voi schimba putin subiectul si va voi prezenta cazul proaspetelor mamici care in ingrijorarea si teama lor imprima forme gand noilor nascuti care inca nu au capacitatea de forma ganduri complexe si puternice. Teama si ingrijorarea acelor mame pot imbolnavi copilul sau pot agrava situatia, in cazul unei boli.
In ceea ce priveste copiii acestia ar trebui sa evite total televizorul sau ar trebui sa vizioneze doar ocazional anumite emisiuni care sa fie total inofensive lor si care sa nu prezinte simbolistica sau mesaje subliminale.
Pentru a nu fi victimele unor asemenea atacuri ar trebui sa ne controlam gandurile si sa practicam Legea Atractiei, sa evitam cat mai mult stirile negative si care ne indispun si sa fim fericiti.

Un comentariu:

  1. gandul se materializeaza, afecteaza materia foarte adevarat,
    ar trebui sa urmarim numai anumite emisiuni, copii sa vizioneze numai desene animate , pai ai vazut ce au facut americanii cu "Pokemon"?
    armele psihotronice se folosesc, ne atentioneaza , Pavel Corut, Gen, Strainu, prof. Rudan si multi altii, cum ne aparam ? nu stiu.

    RăspundețiȘtergere