duminică, 28 octombrie 2012

Cele 13 cranii de cristal

Secolul trecut a adus in atentia lumii povestea celor 13 cranii de cristal. Au fost gasite in mai multe zone din America de Sud si Centrala. Au fost vandute si revandute de sute de ori de-a lungul secolului.
Craniile reprezinta simbolul mortii si se presupune ca au fost construite acum 36.000 de ani. Ele au fost plasate in punctele cheie ale Americii. Civilizatiile amerindiene precum cele mayase, incase, aztece au detinut fiecare cate un asemenea craniu de cristal fiind folosite in scopuri mistice pe care cei din ziua de azi nu le pot intelege. Nu se stie exact cum au fost construite, mai ales ca au dimensiuni perfecte. Ce-i drept falsurile au reprezentat au adevarat blestem la adresa acestor cranii datorita faptului ca au stirbit din importanta lor. Acum pe piata mondiala sunt sute de cranii de cristal, care mai de care mai deosebite. Chiar unele muzee detinand cateva exemplare false.
In schimb craniile originale dau inca de gandit cercetatorilor care au ajuns la o concluzie socanta... au fost construite de extraterestri. Ceea ce este cert este faptul ca timpul va rezolva mai mult ca sigur misterul acestor cranii de cristal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu