luni, 1 octombrie 2012

Dezvaluire socanta - Armata SUA a dispersat in secret substante radioactive deasupra unui oras american

Stim ca se baga otravuri in alimentatie si stim ca in secret multe guverne fac teste pe om, dar ultima descoperire ne lasa cu gura cascata. SUA nu ezita in a-si folosi oamenii pe post de cobai in ceea ce priveste testele radioactive. Armata SUA a dispersat in secret gaze radioactive deasupra unui oras american.
A fost studiat orasul si s-a observat ca nivelul informational si de trai este destul de scazut asa incat  accesul la informatie sa fie cat mai greoi si populatia sa nu observe acest experiment oribil.
Orasul St. Louis din Missouri a suferit o degradare accelerata a aerului in ultimii 60 de ani si asta din cauza dispersarii a unor mari cantitati de sulfurat de zinc si cadmiu cu particule radioactive cu scopul de a urmari si de a testa efectele pe viu ale oamenilor din zona. Testul a fost tinut secret cu buna stiinta pana in ziua de azi. Totusi de-a lungul timpului s-a observat o accelerare a cazurilor de cancer la populatia din zona, dar fara a se face mare zarva pe tema asta.
Armata SUA  a recunoscut ca in aceasta perioada a dispersat o cantitate mare de substanta dar care, dupa spusele lor, ar fi fost inofensiva oamenilor si ar fi servit in cazul unui atac din partea URSS.
Cercetatorul american Lisa Martino-Taylor s-a ocupat de acest caz si a reusit sa sparga bariera secretomaniei care se invartea in jurul acestui proiect care s-a desfasurat in perioada 1953, 1954 si 1963-1965.

sursa... http://www.descopera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu