miercuri, 3 octombrie 2012

Extraordinar - Un om a calatorit in timp prin intermediul unui program american

Il cheama Andrew Basiago si este avocat in orasul Vancouver, statul Washington, SUA si a declarat ca a calatorit in timp prin intermediul unui program american. Dupa spusele acestui avocat, prima data a calatorit tatal sau si mai apoi el. A calatorit de zeci de ori prin intermediul unui tunel care s-a deschis in timp si spatiu.
Andrew spune ca are sute de dovezi in privinta asta. Proiectul s-a numit Pegasus si s-a derulat pe o perioada destul de mare de ani, potrivit Komo News. Acesta spune ca intrat oficial in program in anul 1969 cand era elev si avea varsta de 7 ani. Andrew sustine ca in cadrul acestui proiect au fost folositi 140 de copii si 60 de adulti. Totdodata, el afirma ca a calatorit de patru ori la teatrul Ford unde a fost impuscat celebrul presedinte american Abraham Lincoln.
Prin aceste destainuiri avocatul are toate sansele sa isi rateze cariera si este tare curios motivul pentru care ar minti atat de grav. Proiectul Montauk care a inceput cu celebrul proiect Philadelphia, in cadrul caruia un crucisator american, USS Eldridge a disparut total din fata celor care asistau la test, a pus pe tapet deplasarea in timp. Cei care au facut parte din proiectul Montauk au spus la unison ca au calatorit in timp, iar ca in acest proiect s-au folosit foarte multi copii, dar si adulti. Acest proiect a suferit de multe ori schimbari de denumire pentru a-i deruta pe cei care care ar risca sa caute informatii.
E greu sa crezi ca oamenii se pot tampi in grup facand afirmatii idioate. Cert este ca fara foc nu iese fum, asta este sigur. Este adevarat ca oamenii de stiinta neaga posibilitatea calatoriei in timp, dar daca stam si ne gandim ca studiile acestora se bazeaza pe niste informatii trunchiate de conservatorismul  si secretomania lor (in ceea ce priveste programele militare ale SUA) atunci tindem sa credem ca Universul ne rezerva mai multe surprize decat am putea noi sa credem..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu