duminică, 7 octombrie 2012

Fenomenul OZN si enigmele de la Cernobal

de Tatiana Radu

Multe enigme legate de catastrofa de la Cernobal din 26 aprilie 1986 au ramas inca si astazi neexplicate. Profesorul Georges Lochak, presedinte al Fundatiei Louis de Broglie, fundatie franceza pentru cercetare fundamentala in domeniul fizicii, aduce in discutie unele dintre acestea.
Capacul gigantic al unui reactor, avand 2000 de tone, a fost ejectat
Profesorul Georges Lochak spune: „Prietenul meu, cercetatorul rus Urutskoiev mi-a marturisit ca nu stie ce forta a propulsat capacul reactorului Elena – care cantarea aproape 2000 de tone – si care a cazut alaturi de reactor. Nu exista nicio explicatie rezonabila in acesta privinta, iar cei care pretind ca ar sti despre ce este vorba, mint. Ipotezele vehiculate in presa stiintifica afirma ca incidentul s-ar fi datorat cresterii presiunii vaporilor din reactor. Dar aceasta explicatie este prosteasca! Daca presiunea vaporilor ar fi fost suficient de mare pentru a ridica un capac de o asemenea greutate, cu siguranta ea ar fi determinat si explozia peretilor reactorului, iar asa ceva nu s-a petrecut. Peretii reactorului nu au fost nici macar deformati.”

O diferenta temporala enigmatica

Profesorul Georges Lochak: „Toata lumea s-a pus de acord asupra afirmatiei ca explozia din sala de masini a precedat-o pe cea a reactorului. Însa in ceea ce priveste aprecierea intervalului de timp dintre cele doua explozii, s-a inregistrat un fapt inexplicabil. Toti cei care se gaseau la fata locului au estimat ca acest interval a fost de ordinul a trei secunde. Totusi, exploziile au putut fi auzite la multi kilometri departare de jur imprejur, iar martorii aflati la distanta au afirmat ca intervalul dintre ele a fost de aproximativ treizeci de secunde. Este o diferenta mult prea mare intre aceste aprecieri, pentru a o pune pe seama impreciziei subiective firesti. Ne putem insela cu doua-trei secunde, dar nu cu treizeci!”

90% din combustibilul nuclear a disparut, 10 tone de aluminiu au fost gasite in apropierea reactorului
Profesorul Georges Lochak afirma in continuare: „O alta enigma: masurand magma racita din jurul bazei reactorului, grupul condus de Urutskoiev a estimat ca dupa explozie nu a mai ramas decat 10-20% din combustibilul nuclear. Ce s-a petrecut deci cu cea mai mare parte din cantitatea de combustibil? Aceasta nu a putut fi disipata de norul de la Cernobal. În acelasi timp stim, chiar daca aceasta nu s-a dezvaluit niciodata publicului larg, ca au avut loc tot felul de transmutatii in interiorul reactorului in momentul accidentului. De exemplu, s-au gasit in jurul reactorului zece tone de aluminiu, metal care nu are nimic de a face cu constructia unui reactor...”

OZN–uri deasupra centralei de la Cernobal

Explozia centralei nucleare de la Cernobal din fosta Uniune Sovietica a provocat o emisie de cateva tone de materii radioactive in atmosfera. Însa aceasta explozie de mari proportii nu a fost, din fericire, decat una termica. Nu a avut loc o explozie nucleara. Reactorul distrus continea 180 de tone de uraniu imbogatit. Daca s-ar fi produs o explozie nucleara, consecintele ar fi fost mult mai cumplite.
Numeroase teorii au cautat sa explice aceasta desfasurare norocoasa a evenimentului. Una dintre acestea vorbeste de faptul ca ar fi existat un ajutor venit din partea unui OZN. În momentul in care s-a declansat catastrofa, matorii au putut vedea un obiect misterios planand deasupra celui de-al patrulea reactor al centralei nucleare. Sute de persoane au vazut acest obiect care a stationat in acea arie un anumit interval de timp.
Iata ce ne spune Mikail Varitsky: „Împreuna cu alte persone din echipa mea am mers la locul exploziei noaptea. Am vazut un glob de foc cu diamentrul de 6-8 metri care se misca lent pe cer. Cand a ajuns la aproximativ 300 de metri de cel de-al patrulea reactor, doua raze de lumina purpurie s-au indreptat catre acesta. Totul a durat aproximativ trei minute. Apoi, luminile ce porneau din acest obiect s-au stins si acesta a zburat in directia nord-vest.” Dupa aceasta, nivelul reactoarelor a scazut la un sfert, fapt care, probabil, a facut sa fie evitata explozia nucleara.
Şi dupa aceste evenimente, in zona au fost observate in repetate randuri obiecte zburatoare neobisnuite, care au putut fi chiar fotografiate. Marturiile, venite din partea unor oameni a caror credibilitate nu poate fi pusa la indoiala, vin sa confirme interesul acordat de civilizatiile extraterestre fenomenelor care au avut loc la Cernobal.
La ora actuala exista certitudinea unei interventii extraterestre ce a fost realizata pentru a atenua in mare parte natura acestei catastrofe
Asa cum am amintit mai sus, deocamdata nu exista nicio explicatie plauzibila pe care stiinta contemporana sa ne-o ofere pentru a intelege cum a fost posibila ejectarea unui capac de 2000 de tone, fara deteriorarea peretilor reactorului. Ar putea fi insa vorba de o forta antigravitationala necunoscuta oamenilor de stiinta. Aceasta forta misterioasa s-a manifestat in ansamblul spatiu-timp din apropierea exploziilor, influentand curgerea timpului local, fapt care ar putea explica modul diferit in care a fost perceput timpul in interiorul si in exteriorul centralei – s-a inregistrat o diferenta temporala de aproximativ 27 de secunde.
În plus, disparitia a 90% din combustibil si descoperirea a 10 tone de aluminiu inofensiv nu pot fi atribuite unei banale intamplari. Şi in acest caz tentativele stiintei de a explica fenomenele nu sunt convingatoare. Însa este clar ca acolo s-a produs o transmutatie controlata ce a blocat orice posibilitate de explozie nucleara. În plus, marturiile cu privire la razele de lumina purpurie orientate de un OZN catre reactorul 4 sunt asociate cu fotografii care confirma fara echivoc acest lucru.
De-a lungul timpului, mai multi membri ai armatei americane ce se ocupau de rachete balistice nucleare au declarat ca mai multe ogive nucleare au fost neutralizate de catre OZN-uri. Ar fi foarte posibil ca in anumite cazuri incarcaturile de uraniu sa fi fost transmutate si in locul lor sa se fi gasit doar reziduuri de aluminiu. Însa armatele Statelor Unite, ca de altfel si cele ruse, franceze si israeliene nu au facut niciodata declaratii publice in legatura cu acest subiect.

Activitate OZN iesita din comun deasupra centralei de la Fukushima
Explozia de la centrala din Fukushima este fara nicio indoiala cel mai mare accident nuclear de pe planeta, contaminand, teoretic, intreaga Japonie si punand in pericol, intr-o masura mai mare sau mai mica, viata din emisfera nordica. S-a estimat ca nocivitatea acestei catastrofe nucleare este de 30 de ori mai mare decat cea de la Cernobal. Niciodata o cantitate atat de mare de combustibil nuclear (uraniu, plutoniu, mox) nu s-a gasit fara control, in aer liber.
Am vorbit mai sus despre fenomenul de transmutatie ce a avut loc in interiorul reactorului de la Cernobal. Ştim ca transmutarea uraniului in aluminiu este posibila, dar stim noi oare sa provocam acest fenomen? Ne indoim de acest fapt, in caz contrar sisteme de securitate bazate pe acest tip de transmutatie ar echipa toate centralele nucleare terestre.
Fara a avea vreo explicatie stiintifica viabila si pe baza interventiei fotografiate, chiar filmate, a OZN-urilor la Cernobal, ideea ca acest fenomen inedit de transmutatie este strans legat de interventia extraterestra este demna de luat in considerare. Ca urmare a acestei interventii, poluarea ce a survenit in urma accidentului nuclear de la Cernobal a fost de zece ori mai mica. În acest fel ne putem face o idee despre amploarea distrugerilor ce ar fi avut loc daca nu s-ar fi produs transmutarea combustibilului nuclear.
Cunoscand aceste aspecte si tinand cont de tonele de combustibil nuclear ce se aflau in joc in Japonia, accidentul de la Fukushima ar fi trebuit sa fie de 300 de ori mai grav decat cel de la Cernobal. Dar nu a fost asa.
În numarul 53 al revistei Sortir du Nucleaire, care militeaza pentru renuntarea la tehnologiile nucleare si adoptarea unei noi politici energetice, se mentioneaza ca la Fukushima s-a emis de zece ori mai putin cesiu 137 decat la Cernobal si de o suta de ori mai putin strontiu 90. Emisia de iod 131 de la Fukushima a fost de asemenea inferioara celei de la Cernobal.
Luand in consideratie masele de combustibil, numarul de reactoare afectate, bazinele cu uraniu de la Fukushima, aceste cifre sunt de neinteles. Este absurd sa punem in discutie probitatea revistei antinucleare care a furnizat aceste cifre. Şi atunci care este explicatia?Nici dispozitiile inadecvate date de compania de energie electrica locala (TEPCO), nici masurile luate de guvernul japonez nu ar fi putut avea un asemenea impact. Este vorba de ceva cu totul diferit. Nu am fi departe de realitate daca am afirma ca 99% din efectele nocive de la Fukushima au fost si continua sa fie stopate. În plus, activitatea OZN de deasupra Fukushimei este extraordinar de intensa. Toate acestea converg catre concluzia ca aceste fenomene nu se petrec la intamplare, ci ca ele sunt dovada unei interventii masive asupra zonei sinistrate si a imprejurimilor.
Agentia Reuters, proprietate a familiei Rotschild, afirma pe 6 aprilie 2012 ca nucleul reactorului 4 ar fi intrat in fuziune si ca ar fi traversat soclul reactorului. Este ceea ce se numeste sindromul chinezesc. Aceasta este consecinta cea mai grava a fuziunii unui reactor nuclear, in care elementele implicate in combustie strapung barierele ce le inconjoara si se scurg in pamant. Ţinand insa cont de nivelul contaminarii inregistrat, informatia transmisa de Reuters, desi poate sa para logica si coerenta, nu poate fi adevarata! În realitate ea ascunde fenomene ce scapa sordizilor mondialisti „iluminati”.
Nu putem sa nu remarcam inca o data ca agentiile de presa de acest gen au rolul de a infricosa populatia si de a o mentine in ignoranta, caci cine reuseste sa inspire teama, controleaza oamenii.
În realitate nu poate fi vorba decat de un cu totul alt scenariu. O crestere brusca a temperaturii nucleului se poate datora unui fenomen de transmutatie similar celui de la Cernobal. Aceasta nu indica o scurgere in pamant scapata de sub control a combustibilului aflat in fuziune, ci un fenomen controlat de transmutare. Pentru a stopa fuziunea nucleara, este foarte probabil sa regasim in acest reactor o anumita cantitate de aluminiu, rod al unei transmutari cu rol protector. O alta posibilitate ar fi realizarea unei fuziuni controlate, asistata de mijloace tehnologice extraterestre. În acest caz, fie ca reactorul ar fi gaurit sau nu, nu s-ar inregistra efecte negative.
Ceea ce s-ar scurge in pamant ar deveni inert, vitrificat. Toate acestea implica un control asupra transmutarii moxului (fluid nuclear), a uraniului si a plutoniului, ceea ce depaseste posibilitatile tehnologice actuale ale omenirii. Este lesne de inteles de ce TEPCO, cei cativa membri ai guvernului japonez si clanul Rotschild nu vor difuza o asemenea informatie, chiar daca sunt la curent cu ceea ce s-a petrecut. Aceasta ar implica recunoasterea existentei unei civilizatii extraterestre care a intervenit pentru a repara distrugerile provocate de nebunia consortiului transnational.
Totusi, analiza incidentelor de la Fukushima nu se poate opri aici, toate acestea neputand explica faptul ca 99% din efectele negative ale exploziei au fost stopate, fiind limitate la zona de amplasare a centralei, la atmosfera si la oceanul Pacific.
Avand in vedere consecintele nefaste reduse ca amploare, ne putem gandi ca a avut loc si o curatire a oceanului si a atmosferei prin transmutarea radionuclidelor. Dar cum s-a petrecut aceasta? Misterul va continua sa existe atata timp cat informatiile si explicatiile ce ne sunt oferite poarta cenzura sinistrei elitele planetare a iluminatilor. Astfel, chiar daca o treime din suprafata sa a fost puternic afectata de poluarea radioactiva, Japonia este salvata. În continuare, forta colectiva, disciplina si spiritul civic al poporului japonez vor face ceea ce este necesar pentru a redresa o tara care parea condamnata pentru mult timp de acum inainte.
La Fukushima a fost observat un dublu fenomen ufologic: a fost semnalata si prezenta aparatelor ASTRA TR-3B si a altor sisteme antigravitationale produse de fortele Noii Ordini Mondiale. Acestea au sosit pentru a incerca sa opreasca interventia civilizatiei extraterestre ce urmarea sa repare stricaciunile produse. Totusi, in ciuda cercetarilor ce au avut loc in ultimii 70 de ani, tehnologia consortiului transnational de care am amintit a ramas cu mult in urma. Pe scurt, acestia nu au de ales decat sa asiste neputinciosi la ce se petrece, nedispunand de cele necesare pentru a bloca astfel de interventii venite din cosmos.
Desigur, putem afirma ca este vorba de un amestec in evolutia noastra. Dar el are loc doar in caz de riscuri majore. Strategiile si tehnologiile folosite de acesti binefacatori necunoscuti depasesc de departe tot ceea ce Noua Ordine Mondiala a reusit sa puna in aplicare cu ajutorul „exo-zbirilor” sai.
Dupa toate aparentele, o inteligenta necunoscuta si o intelepciune cosmica ancestrala par a supraveghea si controla sistemul nostru solar. Oare nu ar trebui sa numim Providenta aceasta bunavointa venind din ceruri?
În concluzie, toate aceste informatii intaresc ipoteza ca forte dotate cu intelepciune si tehnologii extrem de avansate vegheaza asupra noastra, intervenind atunci cand exista riscuri majore pentru omenire si pentru planeta Pamant. Ne putem intreba daca aceasta bunavointa venind din cosmos nu este chiar mana Providentei ce conduce cu intelepciune intregul univers si implicit sistemul nostru solar.

preluat din... http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu