luni, 1 octombrie 2012

Phil Heath pentru a doua oara Mister Olympia - Video

Phil Heath a castigat pentru a doua oara trofeul suprem al culturismului... Mr. Olympia. In acest concurs acesta a reusit sa il invinga pe redutabilul sau adversar Kai Green care a prezentat un fizic formidal. Aceasta victorie este una foarte controversata, asta deoarece au fost multe voci care au sustinut ca Kai Green ar fi meritat trofeul. Diferenta dintre cei doi a fost aproape insesizabila si probabil doar faptul ca Heath era campionul la zi a facut ca acesta sa castige trofeul.
La categoria surprize notam faptul ca Branch Warren, unul dintre favoritii la titlu, a avut o clasare dezamagitoare (locul 5), Dexter Jackson a reusit la venerabila sa varsta de peste 40 de ani sa se claseze pe locul 4, necunoscutul culturist Shawn Rhoden a reusit sa se claseze pe locul 3 si unul dintre culturistii care promiteau Roelly Winklaar s-a clasat sub primii 10 culturisti.
Jay Cutler in schimb nu ne-a mai onorat cu prezenta sa la acest concurs. Pe viitor vom vedea daca acesta s-a retras definitiv sau doar temporar.Clasament:

1. Phil Heath - SUA
2. Kai Green - SUA
3. Shawn Rhoden - SUA
4. Dexter Jackson - SUA
5. Branch Warren - SUA
6. Dennis Wolf - Germania
7. Toney Freeman - SUA
8. Evan Centopani - SUA
9. Johnnie Jackson - SUA
10. Lionel Beyeke - Franta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu