duminică, 14 octombrie 2012

Spirala mortii sau spirala vietii?

Oamenii nostri de stiinta inca sunt impresionati de moarte. Iar cum moartea nu exista, ci exista doar o modificare energetica, inseamna ca se lasa impresionati de o iluzie. Recent o echipa internationala de astronomi a descoperit o spirala de materie din jurul unei stele gigant, asa zise muribunde. Iar bravii nostri oameni de stiinta au considerat ca asa ceva se va intampla si cu Soarele nostru. Posibil...
"Intai se descotoroseste de toata materia, un proces al mortii ce dureaza un miliard de ani. Apoi tot ce mai ramane este nucleul stelei. Atunci devine ceea ce noi numim 'pitica alba'", a declarat Hans Olofsson, liderul observatorului spatial Onsala de langa Göteborg.
Steaua muribunda se numeste R Sculptoris si se afla la sfarsitul ciclului sau de existenta. In cadrul acestui final de viata, steaua arunca mari cantitati de materie in spatiu, ceea ce poate duce la crearea de noi stele. Observatorii considera ca structura spiralata a materiei se datoreaza in special unei alte stele care revolutioneaza in jurul lui R Sculptoris.
Ce nu pricep in declaratiile acestor oameni de stiinta, avizati de catre guverne, este faptul ca accentueaza faptul ca steaua va muri si minimalizeaza faptul ca aceasta stea va crea la randul ei, prin cantitatea imensa de materie pe care o arunca in spatiu, alte stele.
In toate articolele mele accentuez faptul ca nimic nu moare, totul se transforma. Iar modalitatea prin care Universul se transforma este Vortexul sau Spirala. Acea spirala nu a aparut ca urmare a faptului ca alta stea se invartea in jurul ei ci prin simplul fapt ca tot ce inseamna materie sau energie este vibratie. Iar vibratia este Vortex sau Spirala. Totul este simplu, oameni exceptionali precum Nassim Haramein explica extraordinar de bine aceasta faza prin care trece acea stea. Asta fiindca totul este in schimbare, nimic nu moare, totul este viu si totul este o SPIRALA A VIETII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu