luni, 29 octombrie 2012

Uraganul Sandy provocat de tehnologia HAARP

In aceste zile Coasta de Est a Americii este devastata de Uraganul Sandy. Se pare ca nu doar natura este capabila sa faca ravagii, ci si tehnologia existenta la ora actuala. Este vorba de tehnologia HAARP care poate manipula starea vremii, creand conditii extreme. Ca urmare, au inceput deja sa circule zvonuri si sa apara comentarii conform carora Uraganul Sandy nu este mana naturii, ci produsul acestei tehnologii. Un alt aspect care ar sustine aceasta teorie se refera la faptul ca  uraganul se deplaseaza, parca intentionat, in special inspre zonele foarte populate. 
Intr-o postare pe Facebook, site-ul de monitorizare HAARP www.haarpstatus.com a scris in descrierea imaginii de mai sus, urmatoarele:
"Cele mai puternice citiri din istoria acestui proiect au atins punctul culminant. Niciodata nu s-a mai vazut un indicator alb pe harta, ceea ce inseamna ca s-a depasit valoarea de 10 pe o scara de la 1 la 10. Nu are nicio culoare atribuita.
Proiectiile actuale de la NOAA spun ca uraganul Sandy va lovi New Jersey. Numerele noastre insa indica altceva. Furtuna este directionata spre locurile cu cea mai mare densitate de locuitori."

Celebrul prezentator Alex Jones sustine ca aceasta furtuna este proiectata cu scopul de a perturba alegerile presidentiale din SUA. Va intrerupe curentul in mai toate zonele intensiv locuite de pe Coasta de Est si va da peste cap toata aparatura electronica ce serveste la desfasurarea corecta a alegerilor presidentiale.
Nu stiu cat de adevarat este acest zvon, ideea e ca SUA detine capacitatea de a manipula vremea si nu se sfieste sa o faca in dauna oamenilor si in interesul lor propriu de a domina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu