vineri, 16 noiembrie 2012

Extraordinar - Electricitate din urina !!!


 FABULOS! Trei fete de 15 ani au INVENTAT un generator unic de energie electrica! Inventia de miliarde de dolari ar putea schimba soarta OMENIRII:
Desi pare foarte ciudat, niste fete de 15 ani au descoperit o modalitate extraordinar de simpla, dar in acelasi timp si foarte geniala de a produce curent electric. Ele au construit un generator de energie electrica care urmeaza sa functioneze cu urina. Fetele au calculat ca folosind 1 litru de urina generatorul poate produce energie electrica timp de 6 ore.
Reteta este simpla:
- urina este pusa intr-o celula electrolitica. de acolo se transforma in hidrogen, nitrogen si apa
- apoi hidrogenul trece printr-un filtru si merge spre un cilindru cu gaz
- din acel cilindru, rezultatul ajunge intr-un nou filtru si este tratat de o substanta numita 'borax', un compus   chimic
- ceea ce rezulta este un gaz purificator, realizat din hidrogen, care ajunge direct in generator. De acolo este consumat de un bec sau de un altfel de circuit electric.
Desi sunt constiente ca le va trebuie o finantare destul de mare pentru a produce acest generator la nivel mare, fetele fac toate eforturile pentru a-si face rost de finantare.
Aceasta stire ne arata cat de usor s-ar fi putut dezvolta sistemul nostru energetic la nivel mondial daca ar fi fost lasat sa evolueze natural fara interventii din partea guvernelor in incercarea de controla energia la nivel mondial.

foto.. io9.com

sursa... http://www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu