vineri, 30 noiembrie 2012

Invazie extraterestra... in pregatire!!

Cel putin asa ne zice Nick Pope, fost consilier guvernamental in Ministerul Britanic al Apararii, intr-un interviu acordat MSN News. Potrivit lui Nick Pope, marile puteri, precum Marea Britanie sau SUA, detin adevarate flote stelare capabile sa faca fata cu brio unui atac venit din spatiu. Acesta noteaza faptul ca in caz de atac extraterestru natiunile de pe Pamant se vor uni si vor lupta impotriva inamicului.
“Chiar acum există drone şi prototipuri, cum este Taranis, care seamănă cu o nava extraterestră, pentru că sunt construite cu o tehnică secretă", notează MSN. Desi Guvernul Britanic afirma ca OZN-urile nu reprezinta un pericol pentru securitatea noastra, “adevărul este că de fapt nu ştim", recunoaşte Pope.
Pope sustine ca este convins de existenta extraterestrilor, dar inca nu exista suficiente dovezi pentru a demonstra asta. “Totuşi, este posibil, asa cum şi noi trimitem nave în spaţiu, să cercetăm alte planete, ca şi ei să procedeze la fel. Cu siguranţă există acolo sute sau mii de civilizaţii", susţine Pope.

Din punctul meu de vedere extraterestrii nu ne vor ataca niciodata, constienti fiind de faptul ca sunt interconectati cu noi. Daca se va intampla o invazie extraterestra asta va fi de fapt mana celor care ne conduc. Fiindca cei de la putere ne pregatesc ceva, nu prea dragut, iar o simulare a unei invaziii extraterestre nu ar fi data deoparte.

Filmele nou aparute, in care extraterestrii ne ataca si ne cotropesc, au rolul de a ne pregati pentru asa ceva. Acum depinde de noi daca vom primi mesajul in subconstient si le vom usura intentiile, stiut fiind faptul ca gandurile noastre construiesc realitatea.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu