miercuri, 14 noiembrie 2012

Misterul mesajului extraterestru trimis live - Video

Pe 26 noiembrie 1977 un mesaj ciudat preia controlul postului tv englez Southern ITV, care cuprindea Londra de Sud si Sud-Est, si da peste cap emisiunea de stiri din acel moment. Timp de cinci minute acest mesaj s-a suprapus peste vocea prezentatorului de stiri Ivor Mills. Mesajul a afectat cinci emitatoare raspandite pe distante mari, iar Autoritatile Independente ale Audiovizualului nu au fost constiente ca mesajul este superior celui pe care ei il emiteau, asa ca emitatoarele au fost oprite automat.
Mesajul a creat panica printre cei de la regie iar prezentatorul nu a stiut cum sa reactioneze continuand sa prezinte stirile ca de obicei. Acest mesaj nu a fost unul obisnuit continand conceptii si expresii intalnite frecvent in intalnirile extraterestre de gradul III. Frecventa sonora a durat cam 6 minute, timp in care o agentie guvernamentala britanica a incercat sa blocheze mesajul, dar fara succes. Imediat dupa intamplare atat postul tv respectiv, cat si politia au primit mii de apeluri telefonice. Mai tarziu, autoritatile si-au cerut scuze pentru aceasta intrerupere, calificand mesajul drept unul pirat menit sa faca o farsa sau deturneze emisiunea de la bunul ei mers.
Ca o fi un mesaj pirat menit sa faca o farsa sau nu, cert este ca tot ceea ce se spune in acest mesaj este adevarat iar oamenii au nevoie sa afle adevarul. La inceput s-a pus problema ca acest mesaj a fost transmis pe un canal la care majoritatea oamenilor nu au avut acces, dar nimeni nu s-a gandit ca odata cu dezvoltarea mass mediei acest mesaj va fi raspandit in intreaga lume. Depinde de voi daca credeti sau nu in credibilitatea acestui mesaj.

Iata mesajul - "Va vorbeste Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai multi ani, unii dintre voi ne-ati vazut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresam voua cu iubire, in pace si intelepciune, asa cum am facut aceasta cu fratii si surorile voastre de pe intreaga voastra planeta, Terra.

Am venit sa va avertizam despre destinul rasei si al lumii voastre si intentionam sa va sfatuim cu intelepciune pentru a putea sa comunicati semenilor vostri, care este calea cea mai buna pe care trebuie sa o adoptati, pentru a evita in felul acesta toate dezastrele care ameninta atat lumea voastra, cat si alte lumi din jurul vostru. Aceasta interventie este necesara pentru a putea sa participati la Marea Trezire Spirituala ce va avea loc atunci cand planeta voastra Terra va trece intr-o noua era, a Varsatorului. 
Aceasta noua era a profundelor transformari ar putea sa fie pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc, unii dintre ei din umbra, sa devina constienti de fortele rele care le intuneca acum judecata. Ramaneti calmi si ascultati cu atentie ce am sa va spun, caci aceasta sansa s-ar putea sa nu se mai repete. Toate armele voastre distrugatoare si nefaste trebuie sa fie neintarziat suprimate". 

Mesajul a continuat mai departe: "Vremea conflictelor si a razboaielor trebuie sa devina pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceti parte ar putea sa progreseze cu usurinta spre noi niveluri, mult mai elevate, de evolutie, daca va veti arata demni de aceasta in fata lui Dumnezeu. 

Nu va mai ramane decat putin timp pentru a putea sa traiti cu totii impreuna in iubire, pace si bunavointa. Peste tot pe aceasta planeta mici grupuri sint inspirate de noi si va invata deja aceasta. Ei se afla aici pentru a va transmite lumina plina de intelepciune a noii ere care se naste. Sunteti liberi sa le acceptati sau sa le respingeti invataturile autentice, dar luati aminte, caci numai aceia care vor invata sa traiasca in pace si iubire, vor avea cu siguranta acces la sferele superioare ale evolutiei spirituale. 
Trebuie sa mai stiti ca exista numerosi profeti si ghizi spirituali falsi ce actioneaza in lumea voastra. Ei va iau si apoi va consuma energia, pe care voi o numiti bani! Si apoi o utilizeaza in scopuri malefice, neoferindu-va in schimb decat mizerii fara valoare! Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simt si intuitia, Sinele vostru divin, profund va va apara cu usurinta de toate acestea". 

"Invatati neintarziat sa fiti atenti la vocea voastra interioara, care va ajuta sa discerneti adevarul de eroare, permitandu-va sa evitati starea de confuzie, haosul launtric si minciuna. Invatati sa ascultati aceasta voce divina care se afla in fiecare dintre voi si indreptati-va pe calea evolutiei spirituale, fiind totodata perseverenti. Acesta este mesajul nostru catre prietenii nostri.

V-am observat toate progresele pe care le-ati facut de mai multi ani, tot asa cum voi observati luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Exista pe Pamant si in jurul Pamantului, mai multe fiinte decat savantii vostri vor sa admita. Suntem profund ingrijorati pentru voi si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va ajuta pe drumul vostru catre lumina. 
Nu va temeti, cautati sa va cunoasteti si sa va intelegeti cu adevarat pe voi insiva, pentru a trai in armonie si iubire pe planeta voastra Terra! Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar va multumim pentru atentia acordata. Vom parasi acum planul existentei voastre pamantesti. Fiti binecuvantati in numele iubirii supreme si al adevarului cosmic"...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu