sâmbătă, 17 noiembrie 2012

OZN filmat de un roman in Scotia

Adrian Musat locuieste de ceva timp cu sotia sa si cu fiul sau in varsta de doi ani in Pitlochry, un oras victorian din Scotia, Marea Britanie. De curand acesta a zarit un OZN, in jurul orei 7 si 30 de minute.
„Admiram priveliştea de la fereastra mea când am văzut o lumină care pulsa la o depărtare de aproximativ 1,6km. Nu se afla pe sol ci plutea deasupra copacilor şi se mişca de la stânga la dreapta. Mă aşteptam ca obiectul să zboare mai departe, dar în cele din urmă a dispărut pur şi simplu”, îşi aminteşte Muşat. 
In jurul orei 17 OZN-ul a reaparut, iar Adrian a reusit sa il surprinda de data asta pe telefonul sau mobil. „Pentru aproximativ 25 de minute am văzut un nor mic şi roşu deasupra obiectului. Toţi ceilalţi nori de pe cer se mişcau dar nu şi acesta. Obiectul şi-a păstrat poziţia până la ora 18 şi nu a scos niciun sunet”, a mai declarat Muşat. 
Pentru a avea un plus de credibilitate, imaginile de pe telefon au fost trimise catre Asociaţia Britanică de Cercetare a OZN-urilor pentru a fi confirmate. Expertii doresc ca imaginile sa fie confirmate pentru a-i ajuta in cercetarile lor cu privire la viata extraterestra.
Unii dintre cercetatori precum Nick Pope se declara insa putin sceptic in privinta imaginilor, sustinand ca  "multe filmări care prezintă OZN-uri în formă de diamant s-au dovedit a fi doar forme produse de camera de luat vederi. Atunci când oamenii «zoomează» pe o sursă de lumină puternică, deschiderea irisului creează o imagine în formă de romb care se suprapune peste lumină”. 
Ceea ce nu se stie este ca zona Pitlochry este vestita pentru aparitiile OZN. In 1990 niste imagini surprinse deasupra unui sat din apropierea Calvine au fost declarate cele mai convingatoare dovezi care atesta existenta extraterestrilor.

sursa... http://au.ibtimes.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu