sâmbătă, 3 noiembrie 2012

OZN filmat in timp ce intra intr-un vulcan in Mexic - Video

OZN intra in vulcanRecent o camera de luat vederi a inregistrat ceva neobisnuit. Un OZN intrand intr-un vulcan, situat in Mexic. Imaginile au fost filmate pe 26 octombrie si preluate imediat de postul national de televiziune, fiind prezentate ca o stire foarte importanta. Dimensiunea OZN-ului este uriasa, acesta avand diametrul de 1 km lungime si 200 metri latime.
Desi multi nu au idee de ce OZN-urile sunt vazute prin preajma vulcanilor sau chiar in timp ce intra in interiorul lor, cercetatorul Nassim Haramein ne ofera o explicatie foarte simpla la aceasta problema. El afirma ca Universul este alcatuit din unde tridimensionale sau vortexuri care de fapt sunt niste gauri negre. Gaurile negre, la care oamenii de stiinta cu capul patrat nu au gasit raspunsul, sunt de fapt niste gauri de vierme (gaurile de vierme sunt vortexuri care te pot plasa oriunde in Univers).
Vulcanii sunt niste gauri de vierme uriase, iar OZN-urile le folosesc pentru a calatori in alte zone ale Universului. Si cu Soarele este la fel. Din aceasta cauza s-au vazut foarte multe OZN-uri uriase care pur si simplu patrundeau in Soare. Oricum, viitorul va confirma sau va infirma aceasta teorie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu