luni, 12 noiembrie 2012

Structura enigmatica pe teritoriul Rusiei

Ce reprezintă structura misterioasă de pe teritoriul Rusiei?Luna trecuta aceasta stire "bubuia" pe mai toate site-urile de stiri. O structura asemanatoare celor de la Nazca, Peru, avea rolul de a "incurca mintile" multor specialisti din domeniu si de a trezi imaginatia celor care cred in teoria extraterestrilor antici.
Structura din piatra, situata in apropiere de lacul Zjuratkul, din muntii Urali, este sub forma unui bot alungit ce prezinta patru picioare si doua coarne de cerb. Cercetarile facute la fata locului au sugerat ca structura a fost produsul unei culturi megalitice. De fapt, in apropiere de Urali s-au descoperit sute de situri megaltice, cele mai complexe fiind situate pe o insula de apa dulce asezata la 60 de kilometri de noul geoglif descoperit.
 In timpul cercetarilor s-au mai descoperit niste pasaje de trecere in zona botului si a copitelor. Tehnologia cu care a fost facut acest geoglif indica faptul ca structura dateaza tocmai sin perioada neoliticului, mileniul al patrulea sau al treilea i.Hr, fiind mult mai vechi decat geoglifele celebre de la Nazca care au fost produse in jurul anului 500 i.Hr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu