marți, 20 noiembrie 2012

TR-3B - OZN-ul creat de armata SUA

Cand auzim de OZN-uri ne gandim la extraterestri. Dar ce spuneti daca multe dintre aceste OZN-uri care sunt vazute pe cer ar fi construite de guverne?  
Miile de zvonuri venite din partea unor fosti colaboratori militari de elita ne fac sa credem ca multe dintre guvernele lumii poseda adevarate flote stelare. Dar dovezile venite din partea acestora nu sunt suficiente pentru a ne face sa credem cu adevarat in declaratiile lor. Totusi un secret a "transpirat" mai tare si subiectul sau a aparut pe mai multe ziare.
Este vorba de proiectul secret american de acum aproape 20 de ani!!!... care se numeste TR-3B. Dupa spusele unora, acest proiect a fost construit dupa proiectul unui OZN nepamantean, veritabil, capturat de armata SUA.
Aparatul de zbor poseda un reactor nuclear ce se afla la bord si este complet silentioSa. Forma sa este triunghiulara, avand in fiecare colt al sau cate o lumina, iar o alta se afla in centru. Nava spatiala are un invelis polimeric ceea ce o ajuta sa isi modifice reflectivitatea si chiar forma in fata ochiului uman.
Se spune ca TR-3B poate atinge o viteza fantastica de 9.000 de kilometri la ora, atat pe verticala cat si pe orizontala. De fapt viteza acestui aparat este limitata doar de stresul pe care il aplica viteza asupra pilotilor. Aceasta nava a fost de fapt ascunsa sub "masca" proiectului american, Aurora, care acum 20 de ani se presupunea a fi cel mai avansat aparat de zbor. Se pare ca, dupa unele zvonuri, Aurora ar fi fost cu mult mai inferioara acestui aparat de zbor, ceea ce ne face sa credem ca tot ce sa spus despre acest proiect (Aurora) a avut rolul de a ascunde adevarat nava TR-3B..

Un comentariu:

  1. Toate statele la ora asta au aeronave neconventionale de diverse forme, ele sunt secrete militare si nu pot fi dezvaluite publicului, se lucreaza la cele invizibile, invizibilitatea a fost descoperita inca de acum 20 de ani poate si mai dinainte. Se lucreaza la forma si structura si la combustibili neconventionali(fuziune nucleara, energii magnetice, cuantice etc).

    RăspundețiȘtergere