miercuri, 7 noiembrie 2012

Video de senzatie - un leu isi recunoaste stapanii la un an dupa ce a fost eliberat in salbaticie

O iubire care sfideaza ratiunea  Un leu isi recunoaste stapanii  la un an de la eliberarea in salbaticie  Animalele sunt salbatice, primitive si nu sunt capabile de sentimente. Cel putin asa crede majoritatea dintre noi oamenii. Realitatea in schimb nu este asa cum o credem noi. O intamplare de acum mai multi ani in urma ne dovedeste ca iubirea nu tine cont de rasa sau de specie. Povestea incepe in anul 1969 cand John Rendall si Ace Bourke din Harrods au cumparat un pui de leu, pe care l-au gasit mic si inghesuit intr-o cusca, neputand fi indiferenti la suferinta lui.
Pentru ca puiul de leu a crescut prea mare pentru a fi tinut in apartamentul celor doi, un preot le-a permis acestora sa il tina si dreseze in curtea bisericii sale. Odata ce Christian (leul) a crescut mare, stapanii sai au fost nevoiti sa il elibereze in salbaticie, pentru a se integra si a duce o viata normala speciei sale.
Dupa cativa ani stapanii l-au cautat in salbaticie si surpriza... acesta i-a recunoscut. Iar restul nu se poate exprima in cuvinte (vezi video).Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu