joi, 20 decembrie 2012

21.12.2012 - Maine ce va fi?

Oare ce va fi maine? Va veni apocalipsa, se vor schimba polii, vom trece instant intr-o alta dimensiune, vor fi cutremure, inundatii masive, tsunami devastatoare, ce mai, se va sfarsi lumea asa cum noi o cunoastem.
De fapt maine nu se va schimba nimic fata de azi. Tot ce vedem la tv si pe internet are rolul de a baga spaima in noi. Nimic nu e adevarat din ce se spune despre o eventuala apocalipsa. Sunt niste tampenii mari.
Maiasii nu au prevestit nici-o apocalipsa. Ei au prevazut, la fel ca si celelalte civilizatii vechi (precum egiptenii, tibetanii, indienii hopi...etc) o noua era. Calendarul lor se termina, de fapt se termina calendarul vechii ere. O era intunecata, plina de suferinta si izolare. Dar ce nu ne spun cei de la tv este ca ei mai aveau calendare care treceau de anul 2012. In acele calendare ne este prezentata o noua era. O era de aur in care omenirea va cunoaste cea mai mare dezvoltare si care ne va apropia de unitate.
Aceasta schimbare a erei a inceput de mai de mult. Adevarat ca in punctul culminant al schimbarii, oamenii au avut parte de suferinta si razboaie. Sa nu uitam de cele doua razboaie mondiale, de dezastrul de la Cernobal, de dezastrele naturale (care in acest secol au fost mai multe ca niciodata), de cele doua crize economice majore, cea din 1929 si cea din prezent. Toate aceste nenorociri venite parca in lant au avut rolul de a ne purifica inainte de a pasi in aceasta noua era.
Maturizati (sau poate nu) de suferintele din cea din urma era, oamenii vor avea acum (mai mult ca niciodata) posibilitatea de a alege intre a avea o viata fericita si imbelsugata intr-o unitate perfecta si a sta izolati intr-un egoism extrem, plin de mizerie, nefericire, saracie si sclavagism.
Totul depinde doar de noi. Noi nu depindem de nimic si de nimeni. Dar fara IUBIRE si UNITATE nu vom supravietui acestei ere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu