duminică, 23 decembrie 2012

Descoperire socanta facuta in Egipt - Video

mumy4Intr-unul din articolele mele am mai vorbit despre o mumie extraterestra gasita, in schimb, in Brazilia. Acum tot despre asta este vorba - despre o mumie cu chip extraterestru gasita in Egipt. In schimb, in legatura cu aceasta mumie s-au gasit si scrieri egiptene.
Mumia a fost gasita in apropierea piramidei Lahun, piramida care dateaza din timpul dinastiei Senusret al-II-lea, (1897-1878 i.e.n) Corpul mumificat a fost ingropat cu mare grija (langa el gasindu-se cateva lucruri ciudate) ceea ce sugereaza ca acesta a fost o mare personalitate in timpul vietii sale.
Indiciile sale corporale (corpul a avut o inaltime de 150 sau 160 de cm, ochii si capul fiind supradimensionati) ne arata ca acest corp nu era unul normal. Inscriptiile de pe mormant sugereaza ca in acea perioada rege era un anume Osirunet - care inseamna stea sau trimis din cer.
Expertii care au analizat mumia au ajuns la concluzia ca aceasta nu este de origine pamanteana. Conform acestora, pielea gri, ochii mari si ovali, capul supradimensionat, trupul mic, absenta urechilor, mumia ar fi apartinut unei rase reptiliene.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu