sâmbătă, 29 decembrie 2012

Enigma desenelor extraterestre din vestul Australiei - Video

 Niste desene extraordinare, descoperite in vestul Australiei, fac valva prin lumea stiintifica. Aceste desene antice nu sunt obisnuite si asta datorita continutului lor.
In 1891, Joseph Bradshaw, a descoperit in regiunea Kimberley, din vestul Australiei, niste desene rupestre putin diferite de ceea ce se gasise pana atunci. In loc de animale, plante sau oameni, picturile contineau elemente bizare precum obiecte sferice zburatoare, umanoizi ce coborau din acele sfere si obiecte tehnologice.
Joseph nu a inteles acele desene la acel moment dar nici lumea academica a acelor vremuri in schimb cu trecerea anilor cercetatorii si-au dat seama ca acele picturi reprezinta un adevarat contact de gradul III intre oamenii primitiv din acele zone si niste fiinte venite din alta lume.
Acele desene reprezinta una din multele dovezi ca Pamantul a fost vizitat in decursul istoriei sale de catre entitati extraterestre. Entitati ce au comunicat cu oamenii primitivi din acele timpuri. Cei prezenti la eveniment au considerat ca fiind prioritar trimiterea acelor informatii urmasilor, prin intermediul desenelor, pentru ca cei din urma sa isi cunoasca adevarata istorie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu