duminică, 2 decembrie 2012

Fenomen extraordinar - Maine planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia cu varfurile celor trei piramide de la Giza

Mai tare decat "orice sfarsit al lumii" :) Traim un moment MAGIC maine, 3 decembrie! De 2.737 de ani asteapta omenirea asta: Luni, 3 decembrie 2012, omenirea va fi martora unui eveniment magic. Planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia cu varfurile piramidelor de la Giza. Fenomenul nu poate fi explicat de catre specialisti si ne intareste ideea ca cele trei minuni arhitecturale ale lumii din Giza sunt cu adevarat niste minuni. Acest fenomen se repeta o data la 2.737 de ani, iar exactitatea reusitei constructorilor ramane un mister si la ora actuala.
Piramidele din Giza sunt cele mai cunoscute constructii ale omenirii. Cercetatorii au stabilit ca vechimea lor este de peste 4.000 de ani, desi recent au fost avansate teorii si s-au gasit indicii care arata ca ele ar putea fi mai vechi de 10.000 de ani. Acestea sunt situate la vest de Valea Nilului, la 8 kilometri de Giza si la 18 kilometri de Cairo, capitala Egiptului modern.
Conform scrierilor lui Herodot, marea piramida a fost construita de 100.000 de oameni in peste 20 de ani. A fost cea mai inalta constructie cunoscuta pe Pamant timp de 43 de secole, pana la constructia turnului Eiffel in Paris.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu