sâmbătă, 8 decembrie 2012

Magie imposibila.... Dynamo - Video

Trucuri extraordinar de bine facute sau adevarata maiestrie mistica, magia imposibila ne arata ca totul este posibil... cel putin la tv. Marea majoritate a celor care vizioneaza aceste clipuri arhicunoscute cu Dynamo, crede ca in realizarea acestora se folosesc trucuri si nu e vorba de magie adevarata. Dar trucurile acestea par imposibil de realizat, doar daca sunt ajutate de efecte speciale si de oamenii din jur. Asadar pentru realizarea acestor filmulete este necesara o adevarata desfasurare de forte la nivel national cat si international.
Clipurile lui Dynamo sunt facute in mai multe zone ale Marii Britaniei cat si in mai multe zone ale lumii. Pentru a "conspira" impotriva consumatorului tv este nevoie de niste efecte speciale foarte scumpe si de foarte multi oameni care trebuie platiti. Recunosc ca multe dintre aceste magii sunt explicabile, dar foarte multe nu au nici-o explicatie.
E curios cum o emisune cu buget redus poate reusi sa puna pe tapet niste efecte speciale atat de complexe si  sa se foloseasca de un numar atat de mare de oameni. Londra, Manchester, New York, Los Angeles, Viena, Berlin, Rio de Janiero... toate aceste orase, si nu numai, au fost pe harta acestui mare magician supranumit Dynamo. In fiecare episod sunt folosite cateva zeci de persoane noi ce nu au legatura de la un episod la altul. Desi probabil ca aceste persoane ar fi platite mai putin decat actorii unor filme seriale (sa nu uitam ca in aceste episoade apar si vedete internationale), tot s-ar fi ajuns la niste sume destul de mari pentru un serial de magie si ar fi cu greu profitabil.
Maestru sau nu, Dynamo ne trimite foarte multe mesaje mistice si pline de invataminte asemenea unor mari maestri care traiesc sau care au trait pe acest Pamant. Aceste mesaje ne pun in fata o latura mistica pe care marea majoritate a magicienilor sau iluzionistilor nu o au si asta ne da un plus de credibilitate. Ca este un mare maestru sau doar un iluzionist sau serialul sau include un buget urias si o desfasurare de forte uriasa, mesajele sale fac ca aceste episoade sa merite a fi vizionate.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu