luni, 31 decembrie 2012

Mesaj galactic


Va rog sa intelegi ca, în ceea ce priveste timpul liniar traditional, aceste transmisii va sunt oferite în timpul ferestrei sau deschiderilor de portal existente inainte, în timpul si dupa data de 21 decembrie 2012. Acest interval de timp este simultan – la fel cum e orice alt moment.
Evenimentele va vor fi accesibile imediat, pentru a le urmari si ele vor continua sa fie disponibile cateva zile – în cazul în care aveti nevoie sa le accesati de pe un alt dispozitiv. (videosupport@drunvalo.net)

Va salut pe toti,

Sunt Drunvalo Melchizedk si ne aflam aici ca sa va spunem bun venit, la emisiunea speciala, Alinierea Galactica, prezentata de studiourile One Lotus. Inainte de a incepe, vreau sa va multumesc voua, celor care ne urmariti. Stiu ca sunteti din intreaga lume, dar vreau sa va multumesc, intrucat toate acestea sunt pentru voi. Iar multi dintre voi – si stiu acest lucru, dat fiind ca am discutat cu zeci de mii dintre voi – ati avut o perioada mai mult sau mai putin dificila, ca sa ajungeti in acest moment special. Oamenilor nu le-a fost usor sa urmeze o cale spirituala, intr-o lume axata pe materialism. Asa ca, va multumesc pentru tot ce ati facut, ca sa ajungeti in acest moment din viata voastra si va multumesc pentru tot ceea ce inseamna pentru lume, faptul ca voi traiti in acest moment.
De buna seama ca mai exista si alte aspecte. Evident, toate acestea se bazeaza pe Profetia mayasa. Mayasii insisi au petrecut zeci de mii de ani urmarind cerul si stelele, masurand miscarile stelelor, planetelor si sorilor. Fara toate aceste eforturi si fara aceasta munca indelungata, efectuata zi de zi, nu am fi stiut niciodata ca acest lucru este important sau ca are vreun sens. Si asta ii include si pe Hopi – care sunt, de fapt, mayasi – care au venit din Guatemala. Iar perseverenta cu care isi indeplinesc rolul de a se afla in acest loc, departe de pamantul lor natal, este un lucru interesant, despre care vom vorbi imediat. Si mai sunt si altii – multe alte popoare indigene din lume, de care majoritatea oamenilor nu are habar. Acestia sunt mamos Kogi [lideri spirituali ai tribului respectiv. N.tr.], mamos Ahuaco, mamos Wiwa si mamos Kankuamo, din Columbia, America de Sud. Ei sunt inteleptii mayasilor, ai celor din tribul Hopi si ai celorlalte triburi care viseaza visurile ce ne mentin in viata.
Stiu ca multi dintre voi nu inteleg acest lucru – dar fara ei noi nu am mai fi existat, in aceasta clipa. Asa ca le datoram toate acestea si ar trebui sa le multumim din toata inima, tuturor, pentru ceea ce au facut pentru noi.
Apoi, stau in aceasta piramida si poate ca va intrebati de ce. Motivul este ca piramidele din intreaga lume au fost construite de stramosii nostri, cu mult timp in urma. Cand am cazut [in constiinta. N.tr.] am stiut ca, pentru a supravietui, trebuia sa construim in jurul lumii o noua retea a constiintei, intrucat cea veche era distrusa. Prin urmare, treptat, timp de mii si mii de ani, stramosii au inceput sa construiasca aceste piramide, iar mai tarziu au inceput sa ridice biserici, temple si locuri speciale, pretutindeni in lume. Un numar de 83.000 de astfel de structuri au fost construite, de-a lungul a multor mii de ani, toate avand legatura cu ceea ce se numeste geomantie. Geomantia consta in actionarea asupra energiilor din interiorul Pamantului, prin intermediul lespezilor de piatra, otelului, cuprului, a fel de fel de metale si alte lucruri ce detemina schimbarea fluxului energetic din interiorul Pamantului, fapt ce da nastere unei retele in jurul Pamantului – o retea electromagnetica.
Este o intreaga stiinta si e uimitor faptul ca au putut face acest lucru. Iar in anul 2008, acea retea a prins viata, s-a nascut. Ceea ce inseamna ca, acum, noi avem posibilitatea sa trecem la o constiinta superioara. Nu este un lucru neinsemnat. E ceva cu adevarat colosal. Si trebuie sa ne gandim la toti stramosii nostri. Sunt stramosii vostri, nu doar ai mei, ai mayasilor sau ai altora. Indiferent de unde sunteti, din Romania sau Rusia, din Australia, Noua Zeelanda, China sau Japonia, de oriunde ati fi, stramosii vostri sunt cei care au realizat acest lucru. Si, de aceea, omenirea este acum pregatita sa se nasca pe un alt nivel de existenta. Si ne aflam exact in acel moment, chiar inainte ca el sa aiba loc, in clipa de fata. Asadar, e un moment fascinant in care sa traiti, e o binecuvantare ca traiti acum. S-ar putea ca viata voastra sa fie dificila, dar e o adevarata binecuvantare sa traiti in acest moment din timp.
As vrea acum sa va ofer cateva informatii. Cunoasc ca multi oameni probabil ca stiu cu exactitate ce anume se petrece in momentul de fata, ce inseamna toate aceste cicluri, pentru ca le-au studiat, au citit despre ele si le inteleg. Mai stiu insa ca sunt multi printre voi care chiar nu stiu ce se intampla in acest moment. Va voi oferi, deci, o versiune foarte condensata despre toate aceste lucruri, cu speranta ca va va fi de folos. Si daca chiar vreti sa stiti mai multe, puteti citi o carte pe care tocmai am scris-o, Uroborosul mayas, sau pe cea anterioara ei, Sarpele de Lumina, pentru ca acolo descriu detaliat ce inseamna toate aceste cicluri. Dar ciclul principal, cel pe care se axeaza mayasii, numit Numaratoarea Lunga mayasa, e un ciclu de 5.125 de ani – cu aproximatie, e doar un pic mai lung ca durata. Si au trecut cinci astfel de cicluri, ce insumeaza 25.625 de ani, care se intampla sa fie durata Precesiunii Echinoctiilor. Precesiunea Echinoctiilor reprezinta o deviere a axei Pamantului, care oscileaza astfel [Drunvalo o ilustreaza prin gesturi. N.tr.], iar parcurgerea unei rotatii dureaza 25.625 de ani. Si ambele cicluri se incheie simultan, peste cateva minute.
De-a lungul istoriei, au existat alte culturi stravechi care au consemnat aceste lucruri – iar ele stiu ce inseamna, atunci cand aceasta Precesiune a Echinoctiilor incheie un ciclu. Atunci cand are loc acest lucru, asta inseamna ca incepe un ciclu nou. Iar acest ciclu este polarizat. Asta inseamna ca o jumatate din ciclu e masculin, iar cealalta jumatate este feminina. Devenim masculini pe durata acestui ciclu. Polaritatea masculina controleaza lumea, in timpul acestei perioade. Iar apoi, in cealalta jumatate a ciclului, femeile preiau controlul asupra lumii, pentru urmatorii 13.000 de ani. Prin „control” ma refer la faptul ca ne conduc, ne ghideaza. Ne indruma spiritual, spre o noua intelegere depsre lume. Asadar, este ceea ce urmeaza sa se produca. Cand a inceput ciclul precedent – cel masculin – a fost important si frumos. Ne-a protejat si ne-a ghidat prin partea intunecata a acestui ciclu, dar, in ultimii 2000 de ani, prin tot ce s-a intamplat, energia masculina a ajuns sa fie complicata, iar noi am inceput sa o luam un pic razna. Si, daca ati bagat de seama, am ajuns sa ne omoram intre noi.
Pretutindeni se petrec foarte multe lucruri, razboaie si nu ne pasa prea mult, de cei care mor... Chiar in prezent, un numar de 25.000 de copii mor de foame, in fiecare zi. Acestea sunt aspecte ce exista la sfarsitul ciclului masculin. Dar, in noul ciclu, ce urmeaza sa inceapa in cateva minute si care este un ciclu feminin, femeia va prelua conducerea si va incepe sa ne indeparteze de aceste stiluri de viata foarte agresive, invatand sa ne mentina in buna stare, cu feminitate. Iar ea ne va conduce pe cai demult uitate. In plus, ea ne va aduce o spiritualitate cu totul noua. Noi o consideram ca fiind oarecum atemporala, dar ea se schimba de la un moment la altul, pe masura ce ajungem la diferite niveluri ale acestor cicluri. Ne aflam, deci, in acest moment extraordinar, din istoria timpului.
Mai e un alt lucru, pe care trebuie sa il intelegeti. Este ceva pe care mayasii il numesc Sfarsitul timpului. Multi dintre voi ati putea gandi ca doar din cauza acestei alinieri ce se produce acum, asta e ceea ce se va intampla: Profetia mayasa va incepe in urmatoarele clipe. Este extrem de improbabil. S-ar putea intampla. Dar e foarte foarte improbabil ca sfarsitul sa aiba loc. Potrivit mayasilor, asta se va intampla candva, in intervalul de Sfarsit al timpului. Exista un interval de timp, care a inceput in 24 octombrie 2007 si nu stim exact cand se va incheia. Mayasii nu sunt siguri. Probabil ca in urmatorii trei ani – dar s-ar putea prelungi chiar pana in 2016. Deci, daca nu se intampla nimic azi – si probabil ca nu se va intampla, in planul fizic al lumii exterioare, in sensul de a vedea munti ridicandu-se sau prabusindu-se ori ceva similar – probabil ca nu vom vedea asa ceva. Cu toate acestea, chiar acest ciclu constituie o transformare nemaipomenita – de la energia masculina la cea feminina – si are
loc azi. In cele din urma, in urmatorii cativa ani veti vedea acest lucru in viata voastra. Prin urmare, acest interval e un moment pe care trebuie sa il intelegem. Si e necesar sa repet acest lucru: daca acum nu se intampla nimic, inseamna ca nu s-a terminat. Si nu vom sti daca s-a terminat pana, in principiu, undeva prin anul 2016. Trebuie deci sa fim perseverenti, trebuie sa asteptam si sa vedem cand incepe, de fapt.
Ca sa simtiti acest lucru, cel mai bun mod in care puteti trai experienta acestui fenomen ce urmeaza sa aiba loc prin alinierea inimii Pamantului, cu cea a Soarelui si a Centrului Galactic, este sa intrati in spatiul interior. Nu sa va uitati la stele sau sa simtiti in exterior, ci sa intrati in voi insiva. In noi exista un loc foarte special, despre care vorbesc mayasii – ca, daca vrem cu adevarat sa stim, sa intelegem si sa simtim acest lucru, trebuie sa fim in inima. Nu putem ramane in minte. In momentul de fata, marea majoritate a oamenilor din lume traieste in minte. Iar acei oameni nu vor putea intelege ce se intampla. Repet, singurul mod prin care o puteti face este sa fiti in inima. Prin urmare, as vrea sa va ghidez catre inima voastra. Este o forma foarte simpla a acestei meditatii – forma propriu-zisa a meditatiei e mult mai complexa, iar daca vreti sa aflati detalii, puteti gasi o cale de a o invata. Seamana foarte mult cu kriya yoga, cu kundalini yoga. Doar ca e un pic diferita; e simplificata. O
vom simplifica si mai mult.
Acum va rog sa va gasiti un loc, undeva in fata computerului, unde sa puteti auzi totusi ceea ce spun, sa va gasiti o pozitie comoda, pe canapea sau pe o perna, sa va indreptati coloana. Puteti sta pe scaun si chiar in picioare, daca vreti. Kogi fac asta – stau in picioare, atunci cand mediteaza. Indiferent cum stati, important este sa va simtiti comod. Va las cateva secunde, ca sa va gasiti pozitia comoda si sa va pregatiti.
In timp ce va pregatiti... In inima sunt 2 spatii: un spatiu in interiorul altui spatiu. Spatiul exterior se numeste spatiul sacru al inimii, iar spatiul interior se numeste micul spatiu al inimii. E numit astfel de mii si mii de ani, peste tot in lume. Ca sa puteti simti ce se intampla, trebuie sa fiti intr-unul din aceste doua spatii. Intrarea in micul spatiu necesita mult mai multa cunoastere. Mi-e greu sa va conduc acolo. Totusi, daca stiti cum sa ajungeti in micul spatiu, mergeti acolo, nu va faceti griji pentru nimic altceva. Mergeti acolo si fiti acolo. Caci acela e locul ideal. Dar al doilea loc foarte bun, in care vom intra acum, e spatiul sacru al inimii. Va voi conduce, deci, cu atentie.
Primul lucru pe care trebuie sa il facem e sa ne conectam cu Mama Pamant si cu Tatal Cer. Acest lucru trebuie facut. Stabilirea acestei legaturi speciale ii aduce spiritului vostru o vibratie, iar atunci cand o aveti, cand mentineti acea vibratie, ea va permite sa intrati in micul spatiu sau in spatiul sacru al inimii. Dar nu puteti intra, daca nu aveti acea vibratie. Nu veti putea ajunge la spiritul vostru. Va vom conduce, asadar, in ceea ce se numeste Respiratia Unificarii si vom face versiunea simplificata a ei. Dar, odata ce facem asta, va vom conduce, din oricare ar fi locul in care sunteti – cei mai multi oameni sunt in creier, in timp ce altii sunt in afara corpului. Chiar daca sunteti in exteriorul lui, va vom conduce in acel spatiu, cu ajutorul meditatiei. Odata ce sunteti in el, va vom ruga sa cereti sa se faca lumina – caci daca nu o veti face, veti fi in intuneric. Iar imediat dupa aceea, va voi cere sa simtiti vibratia de acolo, din interior. Potrivit hindusilor, acea vibratie este cea mai veche
vibratie existenta – fiind mai veche decat insasi realitatea. Odata ce ati cerut sa se faca lumina si ati simtit aceasta vibratie, va voi lasa in acel loc. Lasandu-va in acel loc veti putea intra in armonie cu spatiul de acolo si il veti putea simti intr-un fel foarte special. In timp ce voi faceti acest lucru, eu voi intra intr-o stare mai profunda de meditatie si ma voi conecta direct cu Centrul Galactic. Si, cu voia Domnului, daca Centrul Galaxiei va permite, e posibil ca el sa vorbeasca prin mine, ca sa va transmita un mesaj. Nu va pot promite asta. Nu stiu. Depinde de Dumnezeu. Dar, daca se intampla, ar putea fi foarte valoros pentru noi toti, inclusiv pentru mine. Vom vedea ce se intampla.
Ne pregatim deci pentru meditatie. Inchideti ochii si incepeti sa respirati ritmic. Prin asta, ma refer la faptul ca inspiratia sa fie egala cu expiratia, care devine astfel ca cifra opt. Aceeasi durata.

Inspirati pe nas si expirati pe nas.
Lasati-va corpul si mintea sa se relaxeze.
Fiti constienti de natura si de Mama Pamant – spiritul Pamantului. Ea este cea cu care vrem sa va conectati acum. Simtiti iubire pentru Ea si pentru intreaga Natura. Ea e Mama voastra. V-ati nascut din ea. Traiti pe Ea. Tot ce posedati si aveti provine de la Ea, iar Ea vi le-a daruit. Inclusiv corpul vostru. Simtiti iubirea pe care o aveti pentru Ea. Lasati-o sa creasca. Nu puteti doar sa va ganditi. Nu puteti gandi: „simt acum iubire pentru Mama Pamant”. Trebuie sa simtiti ca o iubiti, cu adevarat. Continuati sa respirati ritmic. Cand iubirea voastra e intensa si simtiti ca O iubiti, prin intentie, trimiteti-va iubirea spre centrul Pamantului, cu intentia ca Ea sa va simta iubirea. Cand sunteti pregatiti, faceti asta. Trimiteti-va iubirea in centrul Pamantului. Apoi asteptati. Asteptati ca Mama Pamant sa va trimita inapoi iubirea Ei. Ea o va face mereu. Sunteti copiii ei. Va iubeste – indiferent ce ati facut, indiferent cine sunteti. Ea va iubeste. Cand simtiti ca iubirea Ei patrunde in voi, de sub voi, in
corpul vostru, lasati-o sa se indrepte oriunde vrea ea. Nu incercati sa o dirijati. E Mama Voastra. E in regula. Nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic. Simtiti acest flux, intre voi si Mama voastra.
Acum, fara sa intrerupeti aceasta curgere a iubirii intre voi si Ea, indreptati-va atentia spre Cer. Catre tot cerul - nu doar catre galaxie, ci si spre Luna, Soare, spre toate planetele si lucrurile de pretutindeni. Simtiti iubirea pe care o aveti pentru cer. Cand priviti firmamentul noptii, puteti simti acest mister, aceasta frumusete, aceasta profunzime incredibila a spatiului. Cei mai multi oameni simt aceasta iubire.
Cand simtiti iubire, gandindu-va la acest spatiu sau, si mai bine, privind firmamentul – cand simtiti aceasta iubire inauntrul vostru, prin intentie, trimiteti-o in sus, prin corpul vostru, fie catre Soare, fie catre Centrul Galaxiei. Oricare varianta este buna. Trimiteti-va iubirea, cu intentia ca el sa simta iubirea voastra fata de el. Apoi asteptati ca iubirea lor – a centrului Galactic, a tuturor formelor de viata de pretutindeni, a Soarelui – sa ajunga inapoi la voi, simtind cum ea coboara in jos, prin crestetul capului, in corp. Si o puteti simti. E reala. Simtiti toata aceasta iubire incredibila, pe care au avut-o dintotdeauna pentru voi. Intotdeauna. Nu a existat absolut nicio clipa in care nu v-au iubit. Cand simtiti ca va patrunde in corp, respirati cu ea, catva timp. Si continuati sa va trimiteti iubirea, mentinandu-i fluxul. Iar acum simtiti, concomitent, iubirea care vine de la Mama. De la Mama-Pamant si de la Tatal-Cer, in acelasi timp.
Si se formeaza un triunghi. Mama Pamant e Mama voastra Divina. Tatal Cer este Tatal vostru Divin. Iar voi sunteti Copilul Divin. Si se formeaza un triunghi. Este Sfanta Treime. Iar voi tocmai ati adus-o pe Pamant, dandu-i viata. Ea creeaza o stare energetica in spiritul vostru. Frecventa acelei vibratii, acea iubire dintre voi, Mama si Tatal vostru – Mama si Tatal vostru cosmici – va este necesara ca sa patrundeti in inima. Inima voastra nu va va lasa sa intrati, daca nu aveti aceasta frecventa, aceasta vibratie inauntrul vostru.
Asadar, vom porni acum intr-o calatorie. Continuati sa respirati si sa simtiti iubirea. Vom pleca din creier sau din oricare alt loc in care va aflati – ar putea fi undeva la exterior. Multi oameni nu sunt in corpul lor – sunt in afara lui. Unii oameni sunt deja in inima. Altii pot fi in alt loc. Multi oameni sunt in plexul solar. Oricare ar fi locul in care va aflati, parasiti-l si incepeti sa va indreptati catre inima – inima fizica. Continuati sa va miscati, pana cand o puteti vedea, percepe sau simti, in fata voastra. Iar cand o simtiti, o vedeti sau o percepeti in fata voastra, prin intentie, deplasati-va inauntrul inimii. Nu conteaza unde sunteti acum: intrati in inima. Iar acum sunteti inauntrul inimii voastre. Spiritul vostru e inauntrul inimii. Constiinta voastra este, acum, acolo. Miscarea urmatoare e simpla. Dar trebuie sa aveti, cu adevarat, incredere in voi, in acest moment. Va veti spune ca spiritul vostru va intra inauntrul inimii. Si ca el va gasi spatiul sacru al inimii. Si veti sti ca sunteti acolo. Cand va opriti din miscare, veti sti ca sunteti in spatiul sacru al inimii. Spuneti-va: „Ma voi misca si, cand ma voi opri, voi fi in spatiul sacru al inimii.” Faceti asta! Iar acum simtiti ca incepeti sa va miscati. V-ati putea misca in linie dreapta, intr-o miscare serpuita, spiralata; oricum ar fi ea, nu conteaza. Va miscati. Iar cand va simtiti linistiti, va opriti. Acum trebuie cu adevarat sa aveti incredere in voi si sa credeti. Sunteti in cel mai sacru spatiu din Univers. Sunteti in spatiul din care a inceput Creatia, cand viata a purces din voi. Cereti sa se faca Lumina. E important. Este inceputul Genezei. Dupa ce ati cerut sa se faca Lumina, fie ca apare sau nu – asta e intre voi si Dumnezeu – trebuie sa cereti. Urmatorul lucru pe care il veti face e sa simtiti vibratia din jurul vostru, din voi. Daca ati putea vedea, tot ceea ce va inconjoara, vibreaza. Este o frecventa. E foarte speciala. Scrie despre ea in scripturile stravechi. Hindusii o numesc AUM si e mai veche decat Creatia insasi.
Iar acum va relaxati si stiti ca, peste doar cateva clipe, Pamantul, Soarele si Centrul Galaxiei se vor alinia si vor fi intr-o uniune tainica. Este nasterea unui Nou inceput pentru omenire. Cand se va produce aceasta aliniere, nu vom mai fi niciodata aceiasi. Numai ca acest proces are loc treptat. Dar ne vom schimba. In timp ce sunteti acolo, in timp ce suntem aici, acum, odata ce incepe sa aiba loc alinierea... vom numara, vom sti cu exactitate cand va avea loc si va vom spune. Si, imediat dupa aceea – va dura mai putin de 10 minute – aceasta energie incredibila va veni din Centrul Galaxiei si va „lovi” in doua locuri de pe Pamant. Unul este in Guatemala, iar celalalt in zona Patru Colturi din SUA, care se intampla sa fie chiar in zona in care ne aflam acum. Iar eu voi simti aceasta energie ce vine din Centrul Galaxiei si vi-o voi transmite. In orice loc din lume va aflati, sper ca aceasta sa fie o binecuvantare in viata voastra. Caci asta nu se va repeta, poate, niciodata. In timp ce se intampla – si
suntem foarte aproape de momentul alinierii – voi intra intr-o stare mai profunda de meditatie si voi stabili o legatura directa cu Centrul Galaxiei, Bunicul nostru. Sper si cer ca El sa va vorbeasca, prin mine, sa va transmita un mesaj despre vremurile care vin. Nu stiu daca se va intampla asta. S-ar putea ca da, s-ar putea ca nu. Ne apropiem si mai mult. Mai avem un minut pana la aliniere. Mentineti-va inima deschisa. Continuati sa percepeti si sa simtiti cu spiritul vostru. Simtiti iubirea dintre Mama-Pamant si Tatal-Cer.

30 de secunde.
3, 2, 1...
Uniunea sacra incepe acum...

Binecuvantari Pamantului si tuturor formelor de viata de pe Pamant, indeosebi omenirii, in acest moment.
Suntem Consiliul Central din Galaxia noastra. Suntem un colectiv al tuturor formelor de viata din galaxia noastra. Drunvalo ne-a acordat permisiunea de a va vorbi, prin el. Si, pentru a ne exprima, vom folosi conceptele si ideile sale.
Va iubim. V-am iubit mereu. Si nu a existat absolut niciun moment in care sa nu va iubim. Suntem mereu cu voi, chiar si atunci cand nu stiti ca suntem alaturi de voi.
Sunteti pe punctul de a trece printr-o tranzitie. Este straveche. Nu e nimic nou. E foarte, foarte veche. Fiecare dintre voi a mai trecut pana acum prin aceasta tranzitie, printr-una foarte similara cu ea, de foarte multe ori, inainte.
In inima voastra, stiti exact cum sa treceti prin aceasta tranzitie. Secretul e sa va gasiti drumul spre inima.
In viitorul apropiat, vor incepe sa se produca multe lucruri, pe planeta voastra. Va vom indruma cu grija, de aici, de unde suntem, din locul in care se afla Soarele, din locul in care se afla Pamantul.
Nu va vom parasi. Nu vom renunta niciodata la voi. Vom fi mereu alaturi de voi. Am pregatit totul pentru voi.
Tot ce aveti de facut este sa va reamintiti cine sunteti. Sa va amintiti de ceea ce sunteti capabili.
Ne puteti vorbi, dinauntrul inimii voastre, oricand aveti nevoie de ajutor. Vom fi acolo si va vom ajuta, daca sunteti dezorientati.
Si veti fi bine, caci noi cunoastem viitorul. Stim ce vi se intampla, voua si planetei voastre. Stim incotro mergeti; am vazut deja acest lucru. Si este frumos, e minunat.
Voi, omenirea, ati devenit o lumina stralucitoare, pentru intreaga viata de pretutindeni. Va multumim cu totii pentru ceea ce ati facut. Pentru suferinta prin care a trebuit sa treceti. Pentru toate incercarile voastre. Dar e aproape pe sfarsite. Si o noua viata este pe cale sa inceapa. Iubirea calauzeste intreaga viata, pretutindeni. Iar voi nu faceti exceptie. Iubirea va va calauzi cu grija si va va proteja, in tot ceea ce faceti. Trebuie sa aveti incredere in voi insiva. Si puteti avea incredere si in noi. Caci noi suntem voi, iar voi sunteti noi. Dar multi dintre voi nu isi amintesc.
Exista o singura mica corectie pe care am vrea sa o facem, cu privire la invataturile lui Drunvalo. E un lucru minor, dar extrem de important. Atunci cand preda ceea ce se numeste Respiratia unificarii, va cere sa va conectati, prin iubire, cu Mama voastra, Mama-Pamant, sa simtiti iubirea, sa I-o transmiteti Ei – si Ea voua. Iar cand va conectati cu Tatal-Cer si restul Creatiei, in mod similar, ii trimiteti iubirea Tatalui-Cer, iar Tatal-Cer va trimite inapoi iubirea Sa. Va conectati, apoi trebuie sa ii simtiti pe amandoi concomitent, dupa care, in timp ce ii simtiti ca pe un triunghi si va cere sa simtiti iubirea dintre Mama si Tatal vostru, exista un lucru care a fost uitat. Trebuie sa simtiti iubire fata de voi insiva. Voi sunteti ratiunea pentru care a fost creat Universul. Fara voi, nu exista nicio ratiune ca el sa continue sa existe. Sunteti frumosi. Reamintiti-va cine sunteti. Si gasiti acea iubire care va inconjoara – este in voi si pentru voi. Intreaga viata va iubeste si va este recunoscatoare
pentru ceea ce ati facut. In forma voastra umana, ati putea crede ca sunteti doar o alta fiinta umana. De aici, de unde suntem noi, sunteti mult, mult mai mult decat atat.
Va lasam acum, dar nu va vom parasi – pe voi, spiritul vostru. Oricand vreti sa fiti cu noi, va rugam sa ne gasiti in inima voastra. Vom fi intotdeauna acolo, pentru voi.

Intotdeauna. Intotdeauna. Intotdeauna.
Binecuvantari in viata voastra, prietenii nostri.
Va multumim.
La revedere.
Am ajuns in momentul in care aceste energii se precipita foarte rapid. Puteti fie sa ramaneti in starea de meditatie – acesta fiind probabil cel mai bun lucru de facut – sau, daca vreti, puteti iesi din aceasta starea. Ramaneti insa in inima. Chiar daca deschideti ochii.
Eu voi deschide ochii, dar pentru voi ar fi chiar foarte bine daca ati ramane in inima.
Aceasta energie va circula in jurul lumii, in aceste trei zile – cu aproximatie. Iar apoi va avea loc o tranzitie, lunga de noua ani, care trece de la polaritatea masculina, la cea feminina. Treptat, in cei noua ani, lumea se va transforma.
In ceea ce va priveste, daca vreti cu adevarat sa continuati, sa avansati in viata voastra, in directia acestei tranzitii, invatati sa traiti in inima. Invatati sa traiti, in orice clipa din zi si din noapte, in inima. O puteti face. Ati mai facut-o pana acum. Nu e pentru prima oara in viata voastra, cand traiti aceasta experienta. Sunteti mai batrani decat Creatia. Dintotdeauna ati fost aici. Si intotdeauna veti fi, de-a pururi. E timpul sa va relaxati. E timpul sa va eliberati de orice frica. E timpul sa fiti din nou un copil Inocent. Toate vor veni. De-acum inainte, e foarte simplu.
Daca puteti face asta, toate lucrurile din viata voastra vor deveni mai usoare si vom trece la un alt nivel de constiinta. Chiar aici, pe Pamant, vom trece din dimensiunea a patra, in dimensiunea a cincea a Pamantului. Nu vom pleca pe o alta planeta sau in alt loc. Vom ramane chiar aici, cu Mama noastra – doar ca intr-un alt fel. Intreaga lume va ajunge la un echilibru, iar voi veti vedea petrecandu-se acest lucru, in timpul vietii voastre.

Va multumesc ca ati participat. Va iubesc. Va multumesc pentru ca sunteti aici. Va iubesc. Va iubesc. Va iubesc.
Si, pana data viitoare, va multumesc.
Drunvalo
Traducere si adaptare:
Ana si Mihaela Nicolai
Ana Nicolai

articol preluat din.... http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu