miercuri, 5 decembrie 2012

Moartea nu exista

Robert Lanza director stiintific la "Advanced Technology" si profesor la Facultatea de Medicina din cadrul Wake Forest University a oferit o noua abordare a fenomenului numit moarte. Aceasta noua abordare se bazeaza pe stiinta fizica a cuatilor. O noua stiinta care are tendinta de a se apropia din ce in ce mai tare de adevar.
Conform lui Lanza exista un numar infinit de universuri si orice s-ar putea intampla intr-unul sau altul. "Moartea nu există în aceste scenarii, la modul real. Toate universurile posibile există simultan, indiferent de ce se întâmplă într-unul din ele. Deşi corpurile sunt destinate să se autodistrugă, sentimentul de a fi în viaţă, conştientizarea lui «cine sunt eu?» nu este nimic mai mult decât o sursă de energie de 20 de waţi care funcţionează în creier. Dar această energie nu dispare la moarte”, a explicat Robert Lanza, potrivit adevarul.ro.
Ideea este ca energia sau informatia nu este creata si nu dispare, ci isi continua existenta intr-o forma sau alta. Toate evenimentele sunt interconectate intr-o modalitate care depaseste capacitatea noastra de intelegere. „Dacă cei 20 de waţi de energie ar proiecta un rezultat sau altul pe un ecran, aceeaşi «baterie» ar fi responsabilă pentru proiecţie, indiferent dacă fasciculele ar ajunge pe un ecran sau pe mai multe” a declara Lobert Lanza pe site-ul sau oficial, roberlanza.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu