luni, 3 decembrie 2012

Noua Arie 51 din Israel !!!

Nume de cod: Site 911. Constructia americana secreta, care se ridica in Israel. Se cauta muncitori romaniAvand numele de cod Site 911 noua constructie americana din Israel ridica foarte multe intrebari si creeaza noi teorii ale conspiratiei. Fabuloasa constructie va fi dotata cu sali de clasa la etajul 1, un auditoriu pe nivelul 3, un laborator, usi rezistente la socuri, protectie impotriva radiatiilor neionizante si tehnica de securitate foarte bine pusa la punct. 
Site-ul 911 este urmatoarea mare baza americana si este cel mai recent proiect dintr-o serie lunga de proiecte militare ale Statelor Unite ale Americii si care are ca scop o colaborare de lunga durata cu armata israeliana.
Nu am sa va mai dau alte detalii legate de aceasta constructie pentru ca sunt sigur ca nu sunt reale. Aceasta constructie are cu totul alt rol decat cel de securitate si probabil ca mascheaza o cu totul alta baza care probabil a fost construita de mai mult timp. Multe guri ne spun ca acest proiect are ca scop dominarea mondiala a lumii prin crearea de baze militare pe toata suprafata Pamantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu