joi, 13 decembrie 2012

OZN prabusit in Oceanul Pacific!!!

Mai multe site-uri japoneze au scris ca televiziunea japoneza Nippon TV  a acoperit o stire despre un OZN care s-a prabusit in Oceanul Pacific. Autoritatile japoneze au dat publicitatii si fotografia cu respectiva farfurie zburatoare.
"Aceasta transmisiune este fie un subiect de presa extraordinar, fie un exemplu clasic despre cum anumite evenimente sunt exagerate dincolo de limita ridicolului", scrie huffingtonpost.com. Conforminothernewz.com, OZN-ul ar fi fost vazut de mai multe echipe de filmare, politisti si echipaje ale masinilor de interventie la urgenta. Aceasta intamplare s-ar fi petrecut pe date de 4 decembrie anul curent.
Martori la acest eveniment au fost mai multe persoane. Poza acestui obiect a fost facuta publica de catre marina japoneza. "Am vrut sa facem publica aceasta fotografie, pentru a confirma cele intamplate. Aceasta fotografie va oferi credibilitate evenimentului la care au fost martori o parte dintre cetatenii nostri care traiesc in Okinawa... Operatiunea de scoatere la suprafata a obiectului va dura cu siguranta mai multe zile, insa nu ne vom grabi, scopul nostru fiind de a scoate aparatul de zbor intreg la suprafata", ar fi declarat purtatorul de cuvant al marinei japoneze, Yoshido Hari, potrivit stirileprotv.ro. In timp ce mai multe site-uri au scris despre aceasta intamplare, pe site-ul televiziunii Nippon TV  nu exista aceasta stire. 
Totusi aceasta fotografie data de catre marina japoneza nu este originala, asa ca nu se poate dovedi nimic din cele intamplate (daca s-ar fi intamplat). Iar daca veti cauta acest incident pe Google nu o sa gasiti mai nimic. Ori acest incident a fost foarte bine acoperit, ori nu a fost decat un zvon. Adevarul este undeva la mijloc.

sursa... http://www.bzi.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu