vineri, 21 decembrie 2012

Senzational - Am supravietuit Sfarsitului Lumii!!!

Aseara, inainte de a adormi, am privit la cer si vedeam cum planeta Nibiru rasare maiestoasa dintre nori. Magandeam la celebra faza de desene animate cu Mos Craciun care calatoreste cu sania printre stele si Luna; acum s-ar repeta.... doar ca ar calatori printre stele, Luna si Nibiru.
Nici bine ca nu am adormit ca si mi-am dat seama ca suntem in dimensiunea a patra. Acum lucrurile din casa erau 4D. M-am uitat pe geam si surpriza.... extraterestrii invadasera lumea. Unul era chiar la mine in gradina si curata zapada. Unii dintre ET incepuse a rapi oamenii cei buni si ai duce la cer, ceilalti, reptilienii, incepuse a colectiona reptile (probabil pentru a-si imbunatati genele - la gusterii si la crocodilii nostri genele inca erau proaspete)
Pamantul incepuse a se crapa!!, cutremur naspa tare!!!.... ce mai, incepuse sfarsitul lumii. :))

Nimic din toate astea nu s-a intamplat, la fel cum m-am asteptat de altfel. Daca cei de la casele de pariuri ar fi acceptat un pariu legat de sfarsitul lumii... as fi pariat impotriva lui (banuiesc ca ar fi avut cota mica). Aceasta data este doar o simpla data, la fel cum este si 31 decembrie, cand se termina calendarul nostru. Toata aceasta tevatura legata de ziua de azi a fost creata doar cu scopul de a baga frica in noi. Ce e mai rau, este ca oamenii se vad neputinciosi in fata realitatii, care i-a cotropit, si intr-un fel asteapta sfarsitul lumii pentru ca raul sa fie rapus (bineinteles, ei fiind reprezentantii binelui).
Dar realitatea zilnica a luat-o razna pentru ca sentimentele si gandurile noastre au luat-o razna. Avem realitatea pe care ne-o meritam - nimic mai mult. Oamenii trebuie sa inteleaga ca totul depinde doar de noi si nu trebuie sa asteptam mantuitori, eroi, extraterestri sau pe Dumnezeu sa vina in persoana sa ne salveze de la dezastre si mizerie.
Dumnezeu este Universul, iar noi facem parte din Univers. Facand parte din Univers, avem in noi toate puterile Acestuia. Trebuie sa constientizam asta si sa observam ca tot din jurul nostru (oameni, animale, plante, obiecte) este special si exceptional in acelasi timp.
Ce s-ar fi intamplat daca l-ati fi vazut pe Iisus in persoana in aceasta clipa? Fara a cadea la pamant si a ne ruga la El, cum v-ati comporta in prezenta acestuia? Probabil ca v-ati comporta exemplar. Ce a-ti spune daca Iisus ar exista in fiecare om pe care l-ati intalni in cale? Daca a-ti constientiza asta, atunci totul s-ar schimba.
In acel moment ar veni Marea Translatie sau Marea Trecere sau sfarsitul timpului asa cum il cunoastem noi. Dar nu va fi sfarsitul existentei noastre. Va fi sfarsitul suferintei, a mortii si a mizeriei din viata noastra. Atunci leul si caprioara vor sta unul langa celalat, iar totul in jurul nostru va fi paradisiac. Acel moment ne va schimba total si sper ca nu va trece mult pana atunci.
Omul Universal atunci se va cladi si va domina materia pana in cel mai mic detaliu. Moartea nu va reprezenta pentru noi decat o trecere, o trecere care ne va "reincarca" pentru inca un ciclu de iubire si unitate intensa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu