luni, 10 decembrie 2012

Socant - Dimitri Medvedev recunoaste - Extraterestrii sunt printre noi

In pauza unui interviu difuzat de o televiziune rusa, fostul presedinte al Rusiei si actual premier, a facut niste declaratii socante. Nestiind ca inca este filmat Dimitri Medvedev lasa garda jos si spune mai mult decat trebuia din ceea ce a fost intrebat.
Un jurnalist l-a intrebat pe Dimitri Medvedev daca primeste dosarele secrete despre extraterestri atunci cand ii este inmanata celebra servieta care contine codurile arsenalului militar al Rusiei."Alaturi de servieta cu codurile nucleare, presedintele tarii primeste si un dosar «strict secret». Acest dosar contine in intregime informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra", a raspuns premierul Medvedev, potrivit Mediafax. 
"Pe langa asta, ti se preda un raport intocmit de un serviciu secret care este absolut secret si care ii controleaza pe extraterestrii de pe teritoriul tarii noastre. Puteti sa gasiti mai multe informatii detaliate despre acest subiect in binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau sa va spun cati dintre ei se afla printre noi, pentru ca s-ar crea panica", a adaugat, glumind, premierul rus.
Intrebat despre evenimentul ce va veni pe data de 21.12.2012, premierul spune ca nu crede in asa ceva. Niciunul dintre televiziunile care l-au intervievat pe Medvedev nu a difuzat ceea ce a spus in pauza, dar acele comentarii au fost "scapate" de catre agentia Reuters, iar unele dintre ele au fost postate pe Youtube.

sursa... http://www.bzi.ro


Parerea mea: acest filmulet scapat pe Youtube are rolul de a ne arata adevarul. Probabil ca ziaristul cu pricina facea parte din presa controlata (nu cred ca exista trusturi de presa importante necontrolate), de asta premierul a putut sa spuna aceste declaratii dintr-o postura foarte detasata. Iar reporterul nu pare a fi impresionat, semn ca aceste adevaruri sunt cunoscute la nivele mai inalte.

Ce e incredibil in aceste declaratii este faptul ca premierul face aluzie la un film pentru a explica modalitatea prin care extraterestrii sunt prezenti printre noi. Aceasta ne dovedeste inca o data ca unele filme au rolul de a masca adevarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu