sâmbătă, 1 decembrie 2012

Strict secret - cadavrul femeii cu sase degete de pe Luna

Au ajuns americanii pe Luna? Mai mult ca sigur ca au ajuns, dar mai mult ca sigur nu s-au folosit de programul Apollo (cel prezentat in public, probabil a existat un alt tip de program Apollo care a fost cu totul diferit de cel de la tv), iar filmarile de pe Luna care ne sunt prezentate la tv nu sunt reale. Totul este un fals bine regizat.
Intr-un fel ni se inoculeaza ideea ca americanii nu au fost capabili sa ajunga pe Luna dintr-un motiv pe care noi doar il banuim. Dar informatiile pe care SUA le stiu despre Luna ne face sa credem ca ei au ajuns acolo. Cum au ajuns si ce au gasit acolo... asta nu ni se mai spune, este strict secret. In timp unele secrete au "transpirat", ceea ce este normal, avand in vedere faptul ca la aceste proiecte au lucrat foarte multi oameni, dar ceea ce a "transpirat" are rolul de a ne soca.
Un fost astronaut, William Rutledge, pensionar si retras in Africa ne pune in fata o varianta stupefianta a misiunilor NASA de pe Luna. Fostul astronaut ne spune ca a participat la doua misiuni NASA, pe Luna, in anii 70, unde au descoperit lucruri surprinzatoare.
El ne mai spune ca a fost plecat in doua misiuni top secret, Apollo 19 si Apollo 20, care au fost realizate in colaborare cu Uniunea Sovietica (dusmanul SUA din acea perioada). Scopul acelor misiuni a fost una de recuperare. Mai exact, de recuperare ale unor resturi de la o nava extraterestra denumita "X Wing".
Rutledge ne mai spune ca rusii au intrat in interiorul navei si au gasit trupurile "pilotilor". Unul dintre acele cadavre ar fi fost al unei femei, pe care ei au denumit-o Mona Lisa. Mona Lisa avea inaltimea de 1,65m si sase degete la maini.
Desi pare indoielnica aceasta poveste (neluand in calcul faptul ca a fost povestita de un fost astronaut american), ceva curios pare sa ne puna pe ganduri.... forma navei, care era asemanatoare cu navele din Star Wars. Ceea ce este si mai tulburator este faptul ca in ultimii ani s-a descoperit la fundul Marii Baltice un obiect ce semana foarte bine cu aceasta nava si care s-a dovedit a fi ceva foarte straniu, avand in vedere ca nici acum, dupa ce a fost studiat mai in amanunt, nu se stie ce reprezinta si cum a ajuns acolo.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu