luni, 24 decembrie 2012

Top Secret - Guvernele noastre colaboreaza cu extraterestrii

De mai multi ani circula zvonul ca guvernele celor mai importante tari colaboreaza cu extraterestrii. Si anume cu trei rase distincte de extraterestri. Aceasta teorie a fost sustinuta de catre Milton William (Bill) Cooper, subofiter in Air Force.
El afirma ca in perioada in care lucra in cadrul comandamentului flotei militare din Pacific (1970-1973) a avut acces la mai multe materiale strict secrete. Raportul nr. 13 al proiectului Grudge/Blue Book si un rezumat privind operatiunea "Majority" - care a fost legata de un grup oficial ultrasecret MJ-12 i-a atras atentia si l-a facut sa cotrobaiasca mai mult in cautarea adevarului. In acest raport s-ar fi gasit date cu privire la prabusiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extraterestri vii, fotografii, rapiri, analize ale OZN-urilor.
Conform declaratiilor lui Cooper, guvernul SUA a contact mai multe rase extraterestre: Reptilienii (botezati datorita pielei lor), "Conformatori" (fiinte vii "bazate" pe siliciu) si Micii Cenusii (cunoscuti cu numele de Ebeni, fiind originari din sistemul solar Zeta Reticuli - umanoizi mici de inaltime, cu pielea cenusie, cap mare si ochi de "insecta")
De aceeasi parere cu Cooper este si Bill English (ofiter de contrainformatii in cadrul "Beretelor Verzi"). Acestia doi sustin ca in anul 1964 la baza Holloman, s-a incheiat o intelegere prin care extraterestrii primisera permisiunea de a rapi oameni in privinta unor experimente in schimbul unui aport imens de tehnologie.
In urma acestei intelegeri guvernul SUA urma sa construiasca un numar mare de baze militare subterane in care sa fie gazduiti extraterestrii impreuna cu navele lor si unde sa aiba un schimb intens de tehnologie. Cooper afirma ca in 1972 SUA detinea 5 baze militare subterane in New Mexico, Nevada, Utah, Colorado si Dulce. Practic acele baze erau adevarate orasele subterane ce erau populate de peste cateva zeci de mii de oameni.

sursa... www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu