duminică, 9 decembrie 2012

Top Secret - Intalnire de gradul III in SUA

Timothy Good, fost consilier al Pentagonului ne face niste dezvaluiri socante. Conform acestuia , presedintele american Dwight Eisenhower a avut o serie de intalniri cu o specie de extraterestri cu pielea gri.
La inceput s-a stabilit o intalnire cu o specie de extraterestri ce semanau cu nordicii, dar mai apoi s-a anulat. "Pot să vă spun cu siguranţă că în anul 1954, preşedintele Eisenhower a avut trei întâlniri cu extratereştrii, care au avut loc la baza Holloman Air Force din New Mexico, unde au existat mulţi martori", a declarat Good la postul de televiziune britanic BBC 2.
Guvernul SUA nu este singurul care a avut intalniri de gradul III, ci mai multe guverne ale lumii incluzand aici si guvernul Marii Britaniei. Intalnirile au fost mai multe si au inclus mai multe specii de extraterestri, dar totul a fost strict secret.
Winston Churchill, fost sef al guvernului Marii Britaniei, a secretizat foarte multe rapoarte cuprinzand evenimente ce au inclus diverse intalniri dintre oameni si extraterestri. “Churchill se temea, de asemenea, că astfel de incidente ar fi zdruncinat credinţele religioase ale oamenilor", a adăugat acum fostul consilier al Pentagonului, subliniind că “guvernul Marii Britanii lua foarte în serios ameninţarea reprezentată de OZN-uri în anii '50. Şefii serviciilor de informaţii se întâlneau regulat să discute această problemă, iar premierul Churchill se înţelesese cu generalul american Eisenhower să păstreze secretă o întâlnire a unui pilot cu un OZN".
O nota de la Ministerul Apararii al Marii Britaniei se refera la o scrisoare din anul 1999 care vorbeste despre faptul ca un avion al fortelor aeriene britanice, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-a apropiat de un OZN metalic. Autorul neindentificat al scrisorii spune ca bunicul sau a asistat la o intalnire dintre premierul britanic Winston Churchill si fostul general american  Dwight Eisenhower, in care acestia si-au exprimat ingrijorarea cu privire la acest incident si au decis sa pastreze secretul.

sursa... http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu