duminică, 13 ianuarie 2013

Blestemul profetilor

Nostradamus, Baba Vanga, Edgar Cayce sunt doar trei nume dintr-un lung sir al profetilor pe care noi ii stim. Au facut profetii socante care chiar s-au indeplinit, dar in ceea ce priveste prezentul mai toti au gresit. Baba Vanga a gresit anul inceperii celui de-al treilea razboi mondial, Nostradamus a gresit si el multe profetii cu privire la prezent, Cayce a prevazut o soarta nefericita Californiei, dar care se pare ca nu s-a mai implinit.
Pentru mine toate aceste profetii gresite sunt ca un "blestem" al acestor profeti. Un "blestem" pe care vad ca il au mai toti prezicatorii cand este vorba de prezentul nostru. Dar asta nu se poate spune si despre profetiile exacte in legatura cu trecutul. Atunci oare ce se intampla cu profetii, se prostesc?
Cred ca am mai discutat despre profetiile gresite intr-un material mai vechi de al meu. Dar acel material a fost destul de simplu asa ca nu am intrat in prea multe detalii. Asa ca ma voi revansa in acest material, cu noi explicatii.
Pentru mine necunoscutul devine cunoscut atunci cand este judecat in functie de Legea Atractiei. Legea Atractiei inseamna tot. Toate legile naturii, ale cosmosului, ale vietii insasi se bazeaza pe aceasta lege. Nimic nu este de neexplicat, asta deoarece Legea Atractiei explica totul.
Totul este asa cum il vezi tu, asa cum il crezi tu, cum actionezi tu si asa cum il emani tu. Tot ceea ce dai se intoarce inapoi inzecit. Asta inseamna ca Universul este foarte darnic cu noi, la propriu. Conteaza in schimb ceea ce dai, pentru ca odata dat nu mai poti impiedica intoarcerea, de asta este important sa dai ceea ce vrei tu sa primesti.
In ceea ce priveste realitatea, este la fel. Realitatea este la fel cum o vezi tu si cum o crezi tu ca este. Tu decizi ce va fi azi sau maine. Viitorul este suma rezultata a gandurilor de azi. Tu azi decizi ceea ce se intampla maine. Dar totul depinde de modalitatea in care tu iti controlezi gandurile si sentimentele.
La nivelul intregii lumi exista o Constiinta Globala ce actioneaza ca un singur individ. Aceasta Constiinta Globala a fost citita de unii dintre cei pe care noi ii numim profeti. Constiinta Globala poate fi prezisa pe baza actiunilor oamenilor din prezent. Deoarece viitorul este decis de prezent iar viitorul nu exista (curios, nu?), exista doar prezentul.
Mai exact spus Constiinta Globala este ca un calculator care contine un infinit de variante, asa ca depinde doar de noi sa alegem varianta potrivita. Dar unele alegeri sunt previzibile si acei profeti le-au prevazut. Dar prezentul nu l-au mai prevazut.
Prezentul este stapanit doar de noi, iar noi daca decidem sa nu credem in acele predictii ele nu se vor mai implini. Asta pentru ca prin neincrederea noastra in viitorul prestabilit practic il anulam. De asta tot am spus in articolele mele.... prezentul si viitorul depinde doar de noi. Oricat ar fi de bun un profet el nu va putea niciodata sa ne influenteze deciziile noastre personale dar ca si Constiinta Globala. Asa ca acel "blestem" al profetilor este de fapt o binecuvantare, dar si un dar de la Dumnezeu pe care sper ca il vom folosi asa cum trebuie pentru a ne construi un viitor de aur pentru noi si copiii nostri.

TOTUL ESTE LEGEA ATRACTIEI CARE ACTIONEAZA PRIN GANDURILE, ACTIUNILE SI CREZURILE PE CARE LE AVEM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu