duminică, 27 ianuarie 2013

Ce ascunde Luna? - Imagini uluitoare

Luna nu are viata pe ea, e un corp ceresc mort care doar se invarte in jurul Pamantului. Cam asta vor cei de la NASA  sa stim despre satelitul natural al Pamantului. Dar daca nu ar fi asa?
Ultimele poze facute de catre satelitul chinez pe spatiul Lunii tind sa ii contrarieze pe cei de la NASA si sa ne uluiasca in acelasi timp. Chang'e-2, observatorul spatial chinez, a captat anul trecut niste poze extraordinare in care pare ca Luna este vie si detine viata pe ea.
”Nu există nicio îndoială că Luna trebuie să fie explorată şi examinată cu atenţie, datorită posibilităţii existenţei unei activităţi a extratereştrilor pe suprafaţa sa”, notează Message To Eagle, care subliniază că “China este preocupată de dezvăluirea realităţii extraterestre”.
Luna a mai fost explorata de catre SUA si Rusia dar imaginile captate de pe satelitul natural al Pamantului au fost atent fotoshopate in asa fel incat sa nu se vada nimic iesit din comun.
William L. Brian al II-lea, autor al cărţii "Moongate: descoperirile secrete ale programului spaţial al SUA", lansată în 1982 tinde sa desluseasca misterele Lunii si sa rupa linistea legata de acest subiect. Brian sustine ca NASA a ascuns in acest timp faptul ca Luna este ocupata de entitati extraterestre si ca de fapt campul gravitational la Lunii este de fapt 64% din forta celui terestru si nu de 6 ori mai mic de cat cel a Terrei. Asta ar face ca legea gravitatiei universale ale lui Newton sa fie gresita.
Unele surse afirma ca NASA chiar ar fi bombardat cateva zone de pe Luna in efortul lor de a distruge artefacte si structuri antice care s-ar putea observa de pe Pamant.
In afara de aceste teorii si zvonuri, exista totusi aceste ultime fotografii facute de catre observatorul chinez care are darul de a ne confirma ca Luna nu este pustie asa cum pare si nici cum ne spun cei de la NASA. Viitorul ne va dezvalui mai multe.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu