marți, 1 ianuarie 2013

Ciudat - Obelisc descoperit pe fundul Oceanului Atlantic

Google Earth si-a dovedit utilitatea (desi a fost conceput pentru a ne spiona) si a reusit sa faca anul acesta mai multe descoperiri surprinzatoare. Una dintre aceste descoperiri facute recent are rolul de a ne bulversa. Este vorba despre un obelisc gigantic gasit pe fundul Oceanului Atlantic. Aceasta descoperirie a fost facuta cu ajutorul unei scanari pe Google Earth realizata de catre Institutul de Geologie al Statelor Unite.
Obeliscul este plasat nu departe de coasta estica a SUA fiind situat la 195 de kilometri de orasul New Jersey  Obiectul este inalt si are o inaltime de 195 de metri. In jurul ciudatului obiect nu se gaseste nimic. Baza obeliscului este dreptunghiulara, avand laturile mai lungi de la nord catre sud; la baza obiectul are margini si unghiuri drepte. In zona estica a obeliscului se afla o deschizatura ceea ce ne arata ca acesta ar putea fi gol pe dinauntru.
Nu se stie cine l-a construit dar daca ne gandim la constructiile imense de pe Pamant, gen piramidele din Egipt, presupunem ca este o dovada a unei civilizatii foarte avansate care a existat in trecut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu