vineri, 18 ianuarie 2013

Conspiratia Holocaustului


Stim cu totii ca ceea ce a facut Hitler cu evreii in cel de-al doilea Razboi Mondial este regretabil si reprezinta o pata mare in dreptul umanitatii. Dar ceva nu este in regula cu acest genocid. De ce Hitler, care avea rude de origine evreiasca, sprijinit de marii finantatori evrei (Rockefeller, Rostchild, Morgan) a provocat un genocid atat de odios si la o scara atat de mare?
Germanii au preferat sa ucida mase intregi de evrei in loc sa le foloseasca ca forta de munca pentru a-si dezvolta "masina" de razboi, ceea ce pare foarte ilogic. Multi cercetatori ai Holocaustului au concluzionat ca Hitler era atat de inversunat impotriva evreilor incat nu a mai contat faptul ca renunta la o forta considerabila de munca atata vreme cat el se razbuna pe toate problemele pe care evreii i le-au facut.
Oricum ceva nu suna bine in aceasta ecuatie, mai ales daca ne uitam la ultimile descoperiri in legatura cu originea evreilor din Europa.
Dupa cum ne spun anumite izvoare istorice, triburile israelite au emigrat acum 2000 de ani in urma, datorita ocupatiei romane a Ierusalimului, si mai apoi dupa anul 638 e.n., dupa ce musulmanii au ocupat Palestina. Valurile de emigranti evrei s-au indreptat in special catre Europa aducand circa 50.000 de indivizi.
In secolul XX numarul evreilor a ajuns la 8 milioane de suflete in Europa, pe plan mondial ajungand si la 13 milioane. Pentru a ajunge la numarul actual de indivizi, evreii trebuiau sa aiba o natalitate de 10 ori mai mare decat populatia autohtona, ceea ce este improbabil.
Potrivit unui studiu publicat de revista britanica Genome Biology an Evolution, genele evreilor din Europa nu sunt compatibile cu genele primilor evrei sositi din Israel. Evreii europeni din ziua de azi detin un bagaj genetic asemanator cu cel al mongolilor, ceea ce denota ca acestia nu sunt urmasii evreilor din Israel.
Unele izvoare istorice arata ca o masa larga de indivizi au sosit in Europa din zona Caucazului, luand contact cu vechii evrei. Acest fapt va avea ca si cauza iudaizarea acestei populatii mongoloide, care in timp va migra catre Europa Centrala si de Vest.
Cunoscand aceste adevaruri istorice, marile familii de evrei (care se considerau de rasa pura) au considerat ca necesara "curatarea" acestei etnii de indivizii ce nu isi aveau locul originar in Israel. Asa ca au "sponsorizat" cu sume imense crearea acestor lagare de exterminare.
Este cunoscut faptul ca marile familii evreiesti din Germania au supravietuit Holocaustului, vietilor lor nefiind niciodata puse in pericol. Aceste familii au fost primii evrei care au ajuns in noul stat format, Israel. Pe langa acest fapt, marile familii evreiesti (Rockefeller, Rostchild, Morgan) si-au curatat blazonul murdarit de celebrele lor excrocherii cu care au ingenunchiat lumea financiara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu