sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Dosarele X - Desecretizarile din Noua Zeelanda

Recent tot mai mult tari au desecretizat mai multe pagini din istoria secreta a OZN-urilor cat si din programele lor secrete. Mareea Britanie, Belgia, Olanda, Canada si Noua Zeelanda au scos la lumina niste mici amanunte din dosarele x pe care le detin.
Dintre toate aceste tari, cele mai interesante amanunte le putem gasi in dosarele neozeelandeze. Desecretizarile din aceasta tara au fost scoase la iveala de catre scriitorul Ray Waru. Acesta a examinat numeroase documente accesibile publicului, care ocupa o suta de kilometri de fisete in Arhivele Noii Zeelande din Wellington.
"Era copleşitor la început", a explicat el pentru AFP. "Îmi amintesc că voiam să consult cele mai importante documente: tratatul de la Waitangi (documentul fondator al ţării), Declaraţia de Independenţă, petiţia pentru votul femeilor şi alte câteva lucruri de acest fel".
"Dar o dată ce intri în subiect, o poveste ducea la alta, şi tot ce am făcut a fost să-mi urmez instinctul", adaugă autorul, care povesteşte descoperirile în "Secrete şi Comori".
Ray Waru a scos la iveala faptul ca SUA impreuna cu Noua Zeelanda au studiat posibilitatea de a crea o "bomba tsunami", un proiect ultrasecret denumit "Project seal". "Cineva a avut ideea dezvoltării unei arme de distrugere în masă prin provocarea unui tsunami, iar Noua Zeelandă pare să fi dezvoltat proiectul până în punctul în care să-l fi făcut aproape posibil", adaugă Ray Waru. Se presupune ca proiectul a fost abandonat in anul 1945, desi se obtinusera succese considerabile in aceste teste.

Printre lucrurile bizare descoperite de Ray Waru se numara si fenomenul OZN din aceasta tara. In dosarele OZN, Ray a observat sute de observatii OZN care au fost raportate de catre civili dar si de catre militari. Aceste documente cuprind si niste schite cu extraterestri care poarta "masti de faraon" dar si schite ale unor nave extraterestre.
"Sunt tone de documente, dintre care unele foarte importante, dar ne-am dat seama destul de repede că fiecare hârtie este legată, la un moment dat, de un anumit individ", a subliniat Ray Waru.

Aceste descretizari sunt niste mici secrete de care guvernele se pot debarasa cu usurinta. Oricum guvernele au tendinta de a scoate la iveala tot mai multe secrete OZN. Le este greu sa mai tina acest fapt secret, asta si datorita faptului ca nu pot controla fenomenul. Ce este negativ in toata aceasta poveste este ca guvernele au tendinta de a adauga elemente negative acestor cazuri, folosindu-se de mass media. 
Extraterestrii sunt prezentati ca purtand masti ca de faraon. Ma gandesc ca asta era principalul motiv pentru care faraonii egipteni purtau asemenea masti.
Cat despre armele tsunami.... mai mult ca sigur aceste doua tari au dezvoltat asemenea arme, posibil sa se si folosit de ele. Oricum, adevarul este dincolo de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu